Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Melandros

Cus chlapi,

je mozny ze podle ceniku weitecu snizeni 40/40 (ciste pruziny) stoji komplet 3300 kč včetně daně ???

Jestli na 406 tak to by leda museli udelat po prazdninovou slevu, bo jsem to kupoval pred mesicem za 4 tis.

Odesláno
Původně zaslal: wooody

Tak uvidime, ja je zkusim a pak se ozvu, jo a nevite o nakym lyzatku? Aby to bylo jeste niz?

pasuje tam dobre z renaultu laguny, tak objed vrakace... :super

Odesláno

A koukám , že se opět řeší pružiny ... já sem začal váhat a špekulovat o stavitelnym podvozku ,ale nakonec to vidím na pružiny ... mám auto od února a najeto 8000 km takže tlumiče zatím nedostaly moc zabrat ,tak snad něco vydrží , a časem bych dokoupil i sportovní tlumiče. Trošku mě ale děsí obrubníky v Praze ,protože se mi často stává , že mám čumák na chlup přesně s obrubníkem a lízátko pěkně líže a jakmile snížim ,tak si budu muset dát bacha!:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Lukas24

A koukám , že se opět řeší pružiny ... já sem začal váhat a špekulovat o stavitelnym podvozku ,ale nakonec to vidím na pružiny ... mám auto od února a najeto 8000 km takže tlumiče zatím nedostaly moc zabrat ,tak snad něco vydrží , a časem bych dokoupil i sportovní tlumiče. Trošku mě ale děsí obrubníky v Praze ,protože se mi často stává , že mám čumák na chlup přesně s obrubníkem a lízátko pěkně líže a jakmile snížim ,tak si budu muset dát bacha!:nevim

parkuj na coucačku jako já;)

Odesláno
Původně zaslal: čakom

V tvém případě bych si ani nedovolil parkovat jinak:D ... každopádně couvačka je jistota...:super

Odesláno

V tvém případě bych si ani nedovolil parkovat jinak:D ... každopádně couvačka je jistota...:super

Nárazním uř pár šrámů má:nevim

Odesláno

Nárazním uř pár šrámů má:nevim

No já sem zatím vysoko a už sem taky ťuknul ... sice ne o obrubník ,ale o takový ten malý sloupek co se dává na místa ,kde se nesmí parkovat a já tam parkovat chtěl:D ... to byla rána:bacha ... naštěstí sem pak měl namíchanou barvu laku po lakování křídla ,tak se to zaretušoval!;)

Odesláno
Původně zaslal: tosky

to uz sou moc velky sumy na me, ja sem chudej student

hehe :)... tak to sme tu dvaja :)))

Pro normálni ježdění jo.

Ale já to využiju;)

Odesláno

copak ty jezdis naky zavody?

ne úplně ale v zatáčkách to využívám hodně. Tam kde jsem se seriema projel 70 ted projedu 90 a to ještě nejedu na hraně.

No ale snad časem bych chtěl lítat po okruhu v Brně když jsou volný jízdy ale to je ještě daleko nemám na to motor;)

[upravil dne 18.9.2008 čakom]

Odesláno

Tak projet se muzes ne, kamos tam se svoji 106 taky lital, a kdyz to umis tak se necapou, se koukni ma to na youtube, napis tam 106ka

Nemá to smysl tam jezdit s 1,8 když tak jezdí samý BMW, ferrari, poršáci atd. To bych se tam nechytal.

Jezdí tam i slabší auta ale mají víc koníků než ja a i váha u těch aut je někde jinde než u mojeho.

Odesláno

to si rovnou muzes koupit nakyho 5ti litra, ale to uz sou nerealny plany, ale jestli chces tak vo mi16 vim za 3000, ale prej se trosku prehejva, tak mozna dat dokupy hlavu, nevim co s ni je, jete sem ji nezkoumal

Odesláno

to si rovnou muzes koupit nakyho 5ti litra, ale to uz sou nerealny plany, ale jestli chces tak vo mi16 vim za 3000, ale prej se trosku prehejva, tak mozna dat dokupy hlavu, nevim co s ni je, jete sem ji nezkoumal

Je na všechno čas. Ted stejně nejsou peníze.

A kdo ví co bude.

[upravil dne 19.9.2008 čakom]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...