f3Rd@ Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: Melandros Cus chlapi, je mozny ze podle ceniku weitecu snizeni 40/40 (ciste pruziny) stoji komplet 3300 kč včetně daně ??? Jestli na 406 tak to by leda museli udelat po prazdninovou slevu, bo jsem to kupoval pred mesicem za 4 tis. Citovat
f3Rd@ Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: wooody Tak uvidime, ja je zkusim a pak se ozvu, jo a nevite o nakym lyzatku? Aby to bylo jeste niz? pasuje tam dobre z renaultu laguny, tak objed vrakace... Citovat
Melandros Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Jo jo myslim na 406ku. Cena je vícemene příjemna, kdyz sem na to koukal před prázdnimana tak byli bez 200stovek za pět litrů. Citovat
čakom Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 a kde to mají za 3300? když kouknu sem http://www.weitec.cz/default.asp tak sedan a coupe 3900,- break4300 [upravil dne 16.9.2008 čakom] Citovat
Lukas24 Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 A koukám , že se opět řeší pružiny ... já sem začal váhat a špekulovat o stavitelnym podvozku ,ale nakonec to vidím na pružiny ... mám auto od února a najeto 8000 km takže tlumiče zatím nedostaly moc zabrat ,tak snad něco vydrží , a časem bych dokoupil i sportovní tlumiče. Trošku mě ale děsí obrubníky v Praze ,protože se mi často stává , že mám čumák na chlup přesně s obrubníkem a lízátko pěkně líže a jakmile snížim ,tak si budu muset dát bacha! Citovat
čakom Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: Lukas24 A koukám , že se opět řeší pružiny ... já sem začal váhat a špekulovat o stavitelnym podvozku ,ale nakonec to vidím na pružiny ... mám auto od února a najeto 8000 km takže tlumiče zatím nedostaly moc zabrat ,tak snad něco vydrží , a časem bych dokoupil i sportovní tlumiče. Trošku mě ale děsí obrubníky v Praze ,protože se mi často stává , že mám čumák na chlup přesně s obrubníkem a lízátko pěkně líže a jakmile snížim ,tak si budu muset dát bacha! parkuj na coucačku jako já Citovat
Lukas24 Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Lukas24 A koukám , že se opět řeší pružiny ... já sem začal váhat a špekulovat o stavitelnym podvozku ,ale nakonec to vidím na pružiny ... mám auto od února a najeto 8000 km takže tlumiče zatím nedostaly moc zabrat ,tak snad něco vydrží , a časem bych dokoupil i sportovní tlumiče. Trošku mě ale děsí obrubníky v Praze ,protože se mi často stává , že mám čumák na chlup přesně s obrubníkem a lízátko pěkně líže a jakmile snížim ,tak si budu muset dát bacha! parkuj na coucačku jako já V tvém případě bych si ani nedovolil parkovat jinak:D ... každopádně couvačka je jistota... Citovat
čakom Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: Lukas24 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Lukas24 A koukám , že se opět řeší pružiny ... já sem začal váhat a špekulovat o stavitelnym podvozku ,ale nakonec to vidím na pružiny ... mám auto od února a najeto 8000 km takže tlumiče zatím nedostaly moc zabrat ,tak snad něco vydrží , a časem bych dokoupil i sportovní tlumiče. Trošku mě ale děsí obrubníky v Praze ,protože se mi často stává , že mám čumák na chlup přesně s obrubníkem a lízátko pěkně líže a jakmile snížim ,tak si budu muset dát bacha! parkuj na coucačku jako já V tvém případě bych si ani nedovolil parkovat jinak:D ... každopádně couvačka je jistota... Nárazním uř pár šrámů má Citovat
Lukas24 Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Lukas24 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Lukas24 A koukám , že se opět řeší pružiny ... já sem začal váhat a špekulovat o stavitelnym podvozku ,ale nakonec to vidím na pružiny ... mám auto od února a najeto 8000 km takže tlumiče zatím nedostaly moc zabrat ,tak snad něco vydrží , a časem bych dokoupil i sportovní tlumiče. Trošku mě ale děsí obrubníky v Praze ,protože se mi často stává , že mám čumák na chlup přesně s obrubníkem a lízátko pěkně líže a jakmile snížim ,tak si budu muset dát bacha! parkuj na coucačku jako já V tvém případě bych si ani nedovolil parkovat jinak:D ... každopádně couvačka je jistota... Nárazním uř pár šrámů má No já sem zatím vysoko a už sem taky ťuknul ... sice ne o obrubník ,ale o takový ten malý sloupek co se dává na místa ,kde se nesmí parkovat a já tam parkovat chtěl:D ... to byla rána:bacha ... naštěstí sem pak měl namíchanou barvu laku po lakování křídla ,tak se to zaretušoval! Citovat
tosky Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: wooody to uz sou moc velky sumy na me, ja sem chudej student hehe ... tak to sme tu dvaja )) Citovat
čakom Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: tosky Původně zaslal: wooody to uz sou moc velky sumy na me, ja sem chudej student hehe ... tak to sme tu dvaja )) Pro normálni ježdění jo. Ale já to využiju;) Citovat
čakom Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: wooody copak ty jezdis naky zavody? ne úplně ale v zatáčkách to využívám hodně. Tam kde jsem se seriema projel 70 ted projedu 90 a to ještě nejedu na hraně. No ale snad časem bych chtěl lítat po okruhu v Brně když jsou volný jízdy ale to je ještě daleko nemám na to motor;) [upravil dne 18.9.2008 čakom] Citovat
wooody Odesláno 18. září 2008 Autor Odesláno 18. září 2008 Tak projet se muzes ne, kamos tam se svoji 106 taky lital, a kdyz to umis tak se necapou, se koukni ma to na youtube, napis tam 106ka Citovat
čakom Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: wooody Tak projet se muzes ne, kamos tam se svoji 106 taky lital, a kdyz to umis tak se necapou, se koukni ma to na youtube, napis tam 106ka Nemá to smysl tam jezdit s 1,8 když tak jezdí samý BMW, ferrari, poršáci atd. To bych se tam nechytal. Jezdí tam i slabší auta ale mají víc koníků než ja a i váha u těch aut je někde jinde než u mojeho. Citovat
wooody Odesláno 18. září 2008 Autor Odesláno 18. září 2008 No to mas pravdu, von tu 1.4 nema v serii, tam dal i starsi porse, tak tam hod mi16, nebo toho 3litra, to by jelo trosku jinak Citovat
wooody Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 to si rovnou muzes koupit nakyho 5ti litra, ale to uz sou nerealny plany, ale jestli chces tak vo mi16 vim za 3000, ale prej se trosku prehejva, tak mozna dat dokupy hlavu, nevim co s ni je, jete sem ji nezkoumal Citovat
čakom Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: wooody to si rovnou muzes koupit nakyho 5ti litra, ale to uz sou nerealny plany, ale jestli chces tak vo mi16 vim za 3000, ale prej se trosku prehejva, tak mozna dat dokupy hlavu, nevim co s ni je, jete sem ji nezkoumal Je na všechno čas. Ted stejně nejsou peníze. A kdo ví co bude. [upravil dne 19.9.2008 čakom] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.