Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ako som už na tomto fore spomenul repas filtra FAP som si poriešil sám a to som taký mechanik že si ani olej nemením sám :aut

Donútil ma spôsob akým ma skúsili dostať v dvoch servisoch . Najskôr že to bude oprava za cca 10.000 sk (predná časť filtru) a ak to bude nutné tak aj zadná časť (cca 24.000 Sk) . Bohvie čo by si na mňa ešte vymysleli pokiaľ by to rozbehali.

Od prvej hlášky na palubnom PC o potrebe výmeny FAP filtra som na nom najazdil ešte asi 40.000 km ( bol obmedzený výkon ale iba ak som to prehnal s otáčkami na 3500) . Pred týždňom som auto požičal a kamarát mi ho vrátil aj s vytrhnutým výfukom hneď za motorom. Filter bol úplne pas, auto nešlo viac ako 80 km /h a otáčky max 2000 .

Dal som si ho vymontovať , naložil do druhého auta , vypláchol vo firme na likvidáciu nebezpečného odpadu , vysušil, zmotoval, sused mi to opäť nasadil a hotovo. Auto sa ešte niekoľko km (cca 300) správalo striedavo ako pred vyčistením. Teraz už jazdím ako pred tým.

V prípade záujmu vybavím vyčistenie, stačí ho doviezť.

zdeno.s@orangemail.sk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...