třídvířko Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Čus všichni.Mám dotaz.Vyměnil jsem olej,filtry,nastavil servisní interval na 20 000 km.Do 19 300 vpoho,ale pak otočím klíčkem a už tam bylo jen 13 000,no a druhý den mi tam skočilo jen 6 300.Fakt tolik za den nenajezdim.Nevíte náhodou někdo,čím to???Nebo mám zajet do Peugeota a nechat to vyhledat počítačem?Co všechno by měl servisní interval hlídat?Předem děkuji všem za jakoukoliv radu... Citovat
NO3IA Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 kdesi jsem četl,asik někde tady,že nato má vliv jak se k tomu autu chováš,myslím TÍM plyn brzda atd.,počítač to pozná,a dle stylu tvé jízdy,tě posílá do servisu,uber plyn a občas ho i pohlaĎ Citovat
třídvířko Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 Jojo,tak to můžu jezdit rovnou na kole.Autí mám jak oko v hlavě a dost často ho pohladím.V tomhle určitě problém není,kdyby se každej choval k autu jako já,tak tu není co k řešení... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.