KoNG Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 A něco nechutnýho když špatně zaparkujete v Londýně jako já tak Vás po návratu k vozu může čekat nemilé překvapení Podotýkám že jsem nic horšího na svém voze neviděl Citovat
Welis Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Ty jo to ses docela projel a jak se jezdí vlevo ?.. nebo si jim ukázal jak se to masti vpravo ?:-) ... jinak pěkný snímky bomba :-)... až na ten hnus to letěla snad kráva ti nad autem ne :-D Citovat
Gargamell Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Krásný fotky... měl jsem možnost pobýt ve skotsku (14 měsíců). Za svoji ostudu považuji to, že jsem nebyl na Lochnesu. Nějak mi to nevyšlo... Těším se na další foto. Citovat
KoNG Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: Welis Ty jo to ses docela projel a jak se jezdí vlevo ?.. nebo si jim ukázal jak se to masti vpravo ?:-) ... jinak pěkný snímky bomba :-)... až na ten hnus to letěla snad kráva ti nad autem ne :-D No vlevo jsem neměl problém paradoxně to jde v pohodě problém nastává pouze při předjíždění kdy nevidíš do protisměru a musí ti spolujezdec říkat. No to jsem chtěl ušetřit za parkování v části Londýna tak jsem to šoupnul do ulice kde se neplatí parking pod stromy a takhle to dopadlo, naštěstí jsem ráno nesnídal jinak bych přidal ze svého když jsem to musel umejvat Citovat
Welis Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: Welis Ty jo to ses docela projel a jak se jezdí vlevo ?.. nebo si jim ukázal jak se to masti vpravo ?:-) ... jinak pěkný snímky bomba :-)... až na ten hnus to letěla snad kráva ti nad autem ne :-D No vlevo jsem neměl problém paradoxně to jde v pohodě problém nastává pouze při předjíždění kdy nevidíš do protisměru a musí ti spolujezdec říkat. No to jsem chtěl ušetřit za parkování v části Londýna tak jsem to šoupnul do ulice kde se neplatí parking pod stromy a takhle to dopadlo, naštěstí jsem ráno nesnídal jinak bych přidal ze svého když jsem to musel umejvat to věřim nevypadalo to moc pěkně... myslíš že kdyby si zaplatil parkovný že by se to nestalo :-) .. na kolik tě to přišlo tahle projížďka ?.. a jak dlouho jsi to jel ? Citovat
KoNG Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 Původně zaslal: Welis Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: Welis Ty jo to ses docela projel a jak se jezdí vlevo ?.. nebo si jim ukázal jak se to masti vpravo ?:-) ... jinak pěkný snímky bomba :-)... až na ten hnus to letěla snad kráva ti nad autem ne :-D No vlevo jsem neměl problém paradoxně to jde v pohodě problém nastává pouze při předjíždění kdy nevidíš do protisměru a musí ti spolujezdec říkat. No to jsem chtěl ušetřit za parkování v části Londýna tak jsem to šoupnul do ulice kde se neplatí parking pod stromy a takhle to dopadlo, naštěstí jsem ráno nesnídal jinak bych přidal ze svého když jsem to musel umejvat to věřim nevypadalo to moc pěkně... myslíš že kdyby si zaplatil parkovný že by se to nestalo :-) .. na kolik tě to přišlo tahle projížďka ?.. a jak dlouho jsi to jel ? No počítejme tak 10x nádrží a na nádrž jsem ujel cca 930KM no jel jenom cesta po calais mě zabrala asi 15hodin Pak už to byla pohoda po UK jsme tak dlouho nejezdily maximalne co jsem řidil vkuse bylo 5hodin Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.