Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A něco nechutnýho když špatně zaparkujete v Londýně jako já tak Vás po návratu k vozu může čekat nemilé překvapení

Podotýkám že jsem nic horšího na svém voze neviděl :blicismajlik

post-0-14109602064531_thumb.jpg

Odesláno

Ty jo to ses docela projel a jak se jezdí vlevo ?.. nebo si jim ukázal jak se to masti vpravo ?:-) ... jinak pěkný snímky ;) bomba :-)... až na ten hnus to letěla snad kráva ti nad autem ne :-D

Odesláno
Původně zaslal: Welis

Ty jo to ses docela projel a jak se jezdí vlevo ?.. nebo si jim ukázal jak se to masti vpravo ?:-) ... jinak pěkný snímky ;) bomba :-)... až na ten hnus to letěla snad kráva ti nad autem ne :-D

No vlevo jsem neměl problém paradoxně to jde v pohodě problém nastává pouze při předjíždění kdy nevidíš do protisměru :D a musí ti spolujezdec říkat. No to jsem chtěl ušetřit za parkování v části Londýna tak jsem to šoupnul do ulice kde se neplatí parking pod stromy a takhle to dopadlo, naštěstí jsem ráno nesnídal jinak bych přidal ze svého :blicismajlik když jsem to musel umejvat :bojim
Odesláno
Původně zaslal: KoNG

No vlevo jsem neměl problém paradoxně to jde v pohodě problém nastává pouze při předjíždění kdy nevidíš do protisměru :D a musí ti spolujezdec říkat. No to jsem chtěl ušetřit za parkování v části Londýna tak jsem to šoupnul do ulice kde se neplatí parking pod stromy a takhle to dopadlo, naštěstí jsem ráno nesnídal jinak bych přidal ze svého :blicismajlik když jsem to musel umejvat :bojim

to věřim nevypadalo to moc pěkně... myslíš že kdyby si zaplatil parkovný že by se to nestalo :-) .. na kolik tě to přišlo tahle projížďka ?.. a jak dlouho jsi to jel ?

Odesláno

Původně zaslal: KoNG

to věřim nevypadalo to moc pěkně... myslíš že kdyby si zaplatil parkovný že by se to nestalo :-) .. na kolik tě to přišlo tahle projížďka ?.. a jak dlouho jsi to jel ?

No počítejme tak 10x nádrží a na nádrž jsem ujel cca 930KM ;) no jel jenom cesta po calais mě zabrala asi 15hodin ;) Pak už to byla pohoda po UK jsme tak dlouho nejezdily maximalne co jsem řidil vkuse bylo 5hodin :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...