jojtik Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Dobry den, chcel by som poprosit o radu. Rozvody som menil cca 1000 km (remene, pumpa, kladka), uz pred vymenou sa ozyval klepotavy zvuk, ale iba pri jazde a nizkej rychlosti. Najviac citelny pri 3-tom rychl. stupni pri ubrani plynu, pri jazde po rovine. Po vymene rozvodom sa nic nezmenilo, no posledne dni sa klepot ozyva uz i pri rozjazde, pri i stati v kopci a udrzovani stoja (spojka+plyn). Pri vyssej rychlosti to nieje pocutelne. Ked pridam rucne plyn (neutral, bez rychlosti) do vyssich otaciek, tak pri klesani otaciek pocut ony klepot od rozvodov ale iba chvilu, pri jazde to je intenzivnejsie. Dakujem za kazdu radu. Citovat
vendelinek Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Žeby špatně seřízené ventily? a nejezdíš třeba pod otáčkama? Citovat
jojtik Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Vdaka za skoru odpoved. Ten klepot ide od rozvodov, neviem urcit presne odkial, skor mi to pride akoby bolo nieco uvolnene a pri urcitych otackach to klepe. Pod otackami nejazdim, klepe aj pri rozjazde, pri rucnom plyne sa pri pridani otaciek (cca 4000) a naslednom klesani (cca 1500) ozve kratke klepanie. Pred rozvodmi to bolo iba pri uvolnenom plyne 3-ky, teraz toto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.