Filipos22 Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Chlapi mam takovej problém. Rodiče mají Peugeot 206SW 1,4 HDi, najeto 49tis km a mají problém s brzdama. Při brždění je cítit jakoby zadní brzdy brzdili víc a prdel si při brždění hodně sedá. Nemůže to mít spojitost se zátěžovým regulátorem-že by byl třeba zaseklej ? Pedál se mi zdá trochu tvrdší a je potřeba na brzdu více šlapat(bohužel v tomhle nemám srovnání s jinou 206-možná je to ok) nevíte náhodou čím by to mohlo být? Na STK bylo vše ok. Díky za rady. [upravil dne 8.9.08 Filipos22] Citovat
elton Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Taky mám pedál tvrtší, ale to mě nevadí. Co jsem zkusil jiné 206sw tak to bylo všude stejné. Citovat
Filipos22 Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Ne ne bohužel nejsou. Auto při brždění nikam netáhne pouze je cítit jak si zadek sedá. V zimě to na sněhu bude problém. Citovat
elton Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Není to problém, když jak píšež, že nikde na nic nepřišly. Citovat
NO3IA Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 no pokud napadne sníh,tak pak to problém bude a velkej.když přibrzdí v zatáčce,zadek ho předběhne a když si to neuvědomí a nebude to čekat,nastane velkej malér a u mého SW není potřeba více šlapat na brzdu,stačí se lehce dotknou nohou a hned brzdí Citovat
elton Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Však brzdí hned, ale pedál je dost tvrdej, třeba proti 407. Myslím si, že je to i o pocitu řidiče,který byl zvyklý na jiné auto a jinou reakci brzd. Ve 206 se dotknu tvrdého pedálu a málem hryznu do volantu a ve 407 je to takové, že reaguje lépe na sílu sešlápnuti, když se jemně dotknu tak přibrzí a když dupnu tak se hned zastaví. 206 má jedovatější brzdy. Je to jenom o zvyku. Citovat
NO3IA Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: elton Však brzdí hned, ale pedál je dost tvrdej, třeba proti 407. Myslím si, že je to i o pocitu řidiče,který byl zvyklý na jiné auto a jinou reakci brzd. Ve 206 se dotknu tvrdého pedálu a málem hryznu do volantu a ve 407 je to takové, že reaguje lépe na sílu sešlápnuti, když se jemně dotknu tak přibrzí a když dupnu tak se hned zastaví. 206 má jedovatější brzdy. Je to jenom o zvyku. jojo,tak to je Citovat
Filipos22 Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Přesně jak píše NO3IA - v zimě je to o hubu. Na STK ti prověří jen soměrnost brzd aby to nikam netáhlo ale nezjistí, že zadní náprava brzdí víc než je třeba. Citovat
NO3IA Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Filipos22 Přesně jak píše NO3IA - v zimě je to o hubu. Na STK ti prověří jen soměrnost brzd aby to nikam netáhlo ale nezjistí, že zadní náprava brzdí víc než je třeba. tak tak,mně je kdysi to samé na oplu,mněnil jsme brzdový válec na radu autoservisu,ale byly to přicpané přední brzdové hadičky. Citovat
Žampión Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Měl jsem podobnej problém,dobržďoval mi zadek a měl jsem zarezlé lanovody. Citovat
NO3IA Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Původně zaslal: Žampión Měl jsem podobnej problém,dobržďoval mi zadek a měl jsem zarezlé lanovody. a to jsi dokázal jak? Citovat
Žampión Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Popraskaly bovdeny,při zatažení a náslodevném povolení zůstaly brzdy viset,dobržďovalo to,hřálo se to,až se nakonec teplem odloupla pakna a zablokovala kolo. Citovat
Žampión Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Koukám že jsi z Vrbna.Letos o prázdninách jsem Vrbno navštívil a vlastně jsme prošli kousek Jeseníků a řeknu ti že,Jeseníky jsou moc krásné hory. Citovat
NO3IA Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: Žampión Koukám že jsi z Vrbna.Letos o prázdninách jsem Vrbno navštívil a vlastně jsme prošli kousek Jeseníků a řeknu ti že,Jeseníky jsou moc krásné hory. to ano,ale mám docela strach ze zimy,spíš ze sněhu,jak si s ním tady u nás mé SW poradí... Citovat
Žampión Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Já bych to neviděl tak tragicky.Dobré zimní gumy,nejlépe Michellin Alpine(nejlepší gumy co jsem kdy měl) a nemůže být problém:super Citovat
NO3IA Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: Žampión Já bych to neviděl tak tragicky.Dobré zimní gumy,nejlépe Michellin Alpine(nejlepší gumy co jsem kdy měl) a nemůže být problém:super o gumy nejde,spíš mám strach co lehkej zadek,mám špatné zkušenosti s Focusem kombi Citovat
Žampión Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Pytel písku(nebo radši dva)do kufru a je po problému.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.