Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jsem hroznej puntickar, tak kdyz neco neslape jak ma, drbu se tak dlouho, az to bezi. Na my 206 D jsem vymenil spojku, celou sadu i s lanovodem a samostavem, ale spokojenej nejsem.Proste pri rozjezdech poskubava, myslel jsem, ze se to usadi, najel jsem uz pres deset tisic a je to porad stejne. Nezhorsilo se to, ale hladkej chod to neni. Nevim kde mam hledat, mam najeto 130000km a myslim, ze by to mohli byt silentbloky motoru, ale jak poznam, ze jsou spatne?

Odesláno

Čau, dělalo to i předtím nebo až po výměně, cos tam daval- origo lamela, repas nebo neorigo, v jakém stavu byl přitlačák

Odesláno

cau!

nechal jsem to delat v servise, ale z duvodu, ze jsem obcas proslapl pedal na zem, netusil jsem, ze je ten samostav v lanovodu, stacilo vymenit jen lanovod. Ta stara spojka nebyla moc zla, pritlacak ok i lamela, jen lozisko uz by dlouho nevydrzelo.Ten opravar mi delal go motoru 205GTI a je fakt dobrej, ale kdyz jsem tam s tim byl, rekl, ze to nic neni a ze to tak ropaci delavaji. Neni to nic hrozneho, ale proste to pri rozjezdu poskubava-trepe-,spolujezdec to ani nepozna,ridic ano. Ja myslim, ze normslni to neni, fabia sdi to nedela.Alespon co jsem skousel.Co dal?????

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...