Žilnaki Odesláno 26. březen 2004 Odesláno 26. březen 2004 jsem hroznej puntickar, tak kdyz neco neslape jak ma, drbu se tak dlouho, az to bezi. Na my 206 D jsem vymenil spojku, celou sadu i s lanovodem a samostavem, ale spokojenej nejsem.Proste pri rozjezdech poskubava, myslel jsem, ze se to usadi, najel jsem uz pres deset tisic a je to porad stejne. Nezhorsilo se to, ale hladkej chod to neni. Nevim kde mam hledat, mam najeto 130000km a myslim, ze by to mohli byt silentbloky motoru, ale jak poznam, ze jsou spatne? Citovat
Guest hans Odesláno 26. březen 2004 Odesláno 26. březen 2004 Čau, dělalo to i předtím nebo až po výměně, cos tam daval- origo lamela, repas nebo neorigo, v jakém stavu byl přitlačák Citovat
Guest hans Odesláno 26. březen 2004 Odesláno 26. březen 2004 dělal sis to sám nebo jsi to někde dával Citovat
Žilnaki Odesláno 26. březen 2004 Autor Odesláno 26. březen 2004 cau! nechal jsem to delat v servise, ale z duvodu, ze jsem obcas proslapl pedal na zem, netusil jsem, ze je ten samostav v lanovodu, stacilo vymenit jen lanovod. Ta stara spojka nebyla moc zla, pritlacak ok i lamela, jen lozisko uz by dlouho nevydrzelo.Ten opravar mi delal go motoru 205GTI a je fakt dobrej, ale kdyz jsem tam s tim byl, rekl, ze to nic neni a ze to tak ropaci delavaji. Neni to nic hrozneho, ale proste to pri rozjezdu poskubava-trepe-,spolujezdec to ani nepozna,ridic ano. Ja myslim, ze normslni to neni, fabia sdi to nedela.Alespon co jsem skousel.Co dal????? Citovat
Žilnaki Odesláno 26. březen 2004 Autor Odesláno 26. březen 2004 jo a hele, proc prodavas svou 206 1,3 iiiiiii??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.