Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Taky se nestacim divit - Loni jsem byl u MARKA v MB a letos uz jsem tam obednany - jak se svou 406-kou tak i 206-kou (ale ta ma garancku, takze to bude jen kontrola stavu vody v ostrikovacich :D)

Odesláno
Napsán autorem Garfield

No, když ona takhe akce je jen pro auta s rokem výroby 1995 a mladší... A moje 306-ka je narozená 1993 a 205-ka dokonce 1986... ACCESS FORBIDDEN FOR POOR GARFIELD. Takže tu první jsem dal prohlídnout u Vašendy, když tam byla kvůli jakémusi konektoru, prohlídka za symbolických 0,- Kč a závada/nezávada jediná - řemen k posilovači by chtěl nový. To? vše. Žádné doprošování u pánů ředitelů vesmíru v autorizovaném servisu, žádné měnění funkčních dílů, a i těch blbejch 99,- jsem ušetřil :cool: Myslím, že Vašendu mi pánbu nadělil jako kompenzaci za ty roky, kdy jsem dělal jak vola, tak dojnou krávu různým pánům z autorizovaných servisů (Ford, Škoda, Peugeot)!

[Editován dne 27/3/04 Garfield]

To se docela divím. Můj tatíček tam byl taky - s P205 z roku 1991 a vzali ho v rámci \"jarní\" prohlídky za 99,-. Já tam byl s P406 a řekl bych, že výsledky odpovídají - brzdy jsou v pánu už pěkně dlouho (vydávají nádherný zvuk při sešlápnutí) a stabilizátory taky (což, vzhledem ke stavu našich silnic :mad: není divu). Hmmm...

Odesláno

BUdu se opakovat, ale u MARKA mi kontrolovali i mou \"byvalo\" 306-ku -- rv ´94 a kdyz jsem tam byl naposledy s opravou /vymenou/ zap. civky tak mi technik doporucil sehnat si civku jinou nez od nich nechavat obednavat dil z Francie - takze korektni jednani - nemuzu si stezovat.

Ale mas pravdu par \"autorizovanych\" servisu taky znam, bohuzel :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...