žažo Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Včera jsem se pustil po roce konečně do výměny páček pod volantem protože mi funguje cyklovač stěračú pouze když je velké horko, a nemíním si kvuli němu topit i v létě Nejsem automecahnik tak omluvte prosím některé výrazy. Auti mám bez airbegu takže šla dolu zaslepka pak volant pak jsem se snažil vytáhnou \"To kolečko\" uprostřed a ono potvora drží nejen na šroubech ale i na nějakém konekturu na 1. hodině a ten se mi nepodařilo uvolnít Po pootočení kolečkem se mi ještě podařilo šroubovákem poodjistit nějakou pojistku ale stejně konektor drží jak přilepený, nevím jestli ho tahat dopředu k přistrojovce nebo páčit nahoru ke střeše nebo jinak ... nebo tu pojistku ještě více vyhodit. A ještě jedna prozba čeká na ně pokud se mi podaří překonat toho \"šmejda\" ještě něco podobného Děkuji za rady . Citovat
kujon106 Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 čus, pardon, nevšimnul jsem si tohohle tématu. Já jsem to měl sundaný komplet - to kolečko má oranžovou barvu, že ano..?.. Mě šlo sundat bez větších problémů, avšak jestli si dobře vzpomínám, tak pouze v jedný poloze - musíš s nim otáčet, až zjistíš kde A je to 100% konektor airbagu. Manuál hovoří takto: Citovat
Welis Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 tak na to bych si netrouf bych mel strach ze to pak nedostanu ani k člověku co by mi to složil :-D Citovat
žažo Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Nevadí, nic se nestalo, ja to jen chtěl vědět před víkendem jinak bych tě neuháněl, je toho tady tak moc , že se nedivím že člověk něco přehledne. Jinak to vypadá přesně jak na tom obrázku a manual hovoří odpojíme konktor kabeláže. ... a to mi právě nešlo , ale až teď jak na to koukám tak mně napadlo že by měl jít odpojit i dole pod řídící tyčí tam je takovej větší taky oranžový , takže když ho tam odpojím tak pak už by to mnělo jí ... uvažuji správně ? Já se totiž ten kabel stále snažil odpojit od toho kolečka ( teda jednotky airbagu - člověk se učí celý řivot ) A ještě dotaz to přelepení páskou je nutné když nemám Airbag ? ještě jednou dík Citovat
žažo Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: Welis tak na to bych si netrouf bych mel strach ze to pak nedostanu ani k člověku co by mi to složil :-D neboj taky jsem večer v 9 hod propadal panice že se nedostanu druhý den do práce, ale vyšlo to a dokonce to už druhý den funguje, tak to zkusím ještě jednou a přinejhorším dám vydělat taxikářům [upravil dne 29/8/08 žažo] Citovat
kujon106 Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 jojo, zkus ten druhej. Jinak já sem to taky nepřelepoval tak ať se podaří Citovat
žažo Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Musí už mně nebaví stále stírat ručně. A dík. Hezký víkend Citovat
žažo Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 tak jsem svoje marné snažení i zdokumentoval třeba se to bude někomu hodit a hlavně jsem se naučil vkládat obrázky :aut 1, krytka volantu dolů: 2, pak pujde dolu volant ( šroub hvězdička 45-50 ja dělal 45 a zdálo se že by snesl i 50) 3. povolit 3 šroubky zdola a sundat kryt horní nahoru a k sobě , dolní k sobě a dolu. a pak pod řidící tyči odpojit konekteo , gynekologové mají výhodu. :-) 4. uvolnit šrouby jednotky airbagu po odsunutí páčky na vracení blikaču vytáhout i s konektorem z minulého kroku. 5.Povolit šroub y , které drží páčky vlastní a odpojit konektory zezadu ( mají pojstku nejdou pouze silou) No a jste bez páček, a máte po ježdění :D:aut:aut:D:D [upravil dne 2/9/08 žažo] Citovat
žažo Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 Největší paradox je , že mi to bohužel nepomohlo a tak budu hledat relátko od cyklovače a zkusím vyměnit ještě to, navíc jsem zjistil , že už u starých páček nefungovyla ani jedna zadní mlhovka a aby toho nebylo málo , tak jsem si utrhl otšrovou lištu u levých dveří, Takže pokud by jste byli tak hodní a poradili: 1, kde nejít to relé 2, kdese hnat ten držáček na lištu 3, a co s těma mlhovkama vůbec bych se nezlobil. a budu Vás mít ještě radší [upravil dne 2/9/08 žažo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.