Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem se pustil po roce konečně do výměny páček pod volantem protože mi funguje cyklovač stěračú pouze když je velké horko, a nemíním si kvuli němu topit i v létě :nevim

Nejsem automecahnik tak omluvte prosím některé výrazy.

Auti mám bez airbegu takže šla dolu zaslepka pak volant

pak jsem se snažil vytáhnou \"To kolečko\" uprostřed a ono potvora drží nejen na šroubech ale i na nějakém konekturu

na 1. hodině a ten se mi nepodařilo uvolnít

Po pootočení kolečkem se mi ještě podařilo šroubovákem poodjistit nějakou pojistku ale stejně konektor drží jak přilepený, nevím jestli ho tahat dopředu k přistrojovce nebo páčit nahoru ke střeše nebo jinak ... nebo tu pojistku ještě více vyhodit.

A ještě jedna prozba čeká na ně pokud se mi podaří překonat toho \"šmejda\" ještě něco podobného :myslim

Děkuji za rady .

Odesláno

čus, pardon, nevšimnul jsem si tohohle tématu.

Já jsem to měl sundaný komplet - to kolečko má oranžovou barvu, že ano..?.. Mě šlo sundat bez větších problémů, avšak jestli si dobře vzpomínám, tak pouze v jedný poloze - musíš s nim otáčet, až zjistíš kde ;) A je to 100% konektor airbagu.

Manuál hovoří takto:

asvavzf4.jpg

Odesláno

Nevadí, nic se nestalo, ja to jen chtěl vědět před víkendem jinak bych tě neuháněl, je toho tady tak moc , že se nedivím že člověk něco přehledne.

Jinak to vypadá přesně jak na tom obrázku a manual hovoří odpojíme konktor kabeláže. ...

a to mi právě nešlo , ale až teď jak na to koukám tak mně napadlo že by měl jít odpojit i dole pod řídící tyčí tam je takovej větší taky oranžový , takže když ho tam odpojím tak pak už by to mnělo jí ... uvažuji správně ?

Já se totiž ten kabel stále snažil odpojit od toho kolečka ( teda jednotky airbagu - člověk se učí celý řivot )

A ještě dotaz to přelepení páskou je nutné když nemám Airbag ?

ještě jednou dík

Odesláno
Původně zaslal: Welis

tak na to bych si netrouf bych mel strach ze to pak nedostanu ani k člověku co by mi to složil :-D

neboj taky jsem večer v 9 hod propadal panice že se nedostanu druhý den do práce, ale vyšlo to a dokonce to už druhý den funguje, tak to zkusím ještě jednou :roker

a přinejhorším dám vydělat taxikářům :D

[upravil dne 29/8/08 žažo]

Odesláno

tak jsem svoje marné snažení i zdokumentoval třeba se to bude někomu hodit a hlavně jsem se naučil vkládat obrázky :D:aut

1, krytka volantu dolů:

dsc00181oy9.jpg

2, pak pujde dolu volant ( šroub hvězdička 45-50 ja dělal 45 a zdálo se že by snesl i 50)

dsc00183go5.jpg

3. povolit 3 šroubky zdola a sundat kryt horní nahoru a k sobě , dolní k sobě a dolu.

a pak pod řidící tyči odpojit konekteo , gynekologové mají výhodu. :-)

dsc00188lq4.jpg

4. uvolnit šrouby jednotky airbagu po odsunutí páčky na vracení blikaču vytáhout i s konektorem z minulého kroku.

dsc00190tp0.jpg

5.Povolit šroub y , které drží páčky vlastní a odpojit konektory zezadu ( mají pojstku nejdou pouze silou)

dsc00191vz1.jpg

dsc00192xa4.jpg

No a jste bez páček, a máte po ježdění :D:D:aut:aut:D:D

[upravil dne 2/9/08 žažo]

Odesláno

Největší paradox je , že mi to bohužel nepomohlo a tak budu hledat relátko od cyklovače a zkusím vyměnit ještě to,

navíc jsem zjistil , že už u starých páček nefungovyla ani jedna zadní mlhovka a aby toho nebylo málo , tak jsem si utrhl otšrovou lištu u levých dveří,

dsc00196cw3.jpg

Takže pokud by jste byli tak hodní a poradili:

1, kde nejít to relé

2, kdese hnat ten držáček na lištu

3, a co s těma mlhovkama :myslim

vůbec bych se nezlobil. a budu Vás mít ještě radší :D

[upravil dne 2/9/08 žažo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...