Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim! kupil som toto auto na volny cas a zabavu.

je to 309 gti 88kw,r88,3dv,velmi zachovaly,az mi bolo luto vyhadzat interier :)

auto ma byt na slalomy,sprinty,amaterske zavody....

motor taha celkom dobre ale moc sa do otacok nehrne.malicko dymy aj na modro,ale stratu oleja som si zatial nevsimol,povedal by som ze v norme :)

otazka 1 : oplati sa v tomto aute s tymto motorom davat znizovat hlavu,odlahcit zotrvacnik,lestit sanie..?

ako inak este nahanate vykon na gti? planujem aj kat vyhodit,studene sanie uz sa robi,vyfuk na konci.

otazka 2 : auto som odlahcil o take zbytocnosti ako zadne sedacky,tapacire,zadne pasy,repro,rezerva..este chcem dat von aj spodny koberec,je o nieco zivsie.

.skla menit nechcem za plexi,pretoze 309na ma lahke a tenke skla.co by ste mi este poradili? auto musi byt lahke,zive a tvrde.

otazka 3 : sport podvozok,neviete o nejakom? aj pouzity aj novy

otazka 4 : na co si davat pozor?

vdaka za kazdu radu!!!!!

Odesláno

Zdravim,

1) Podle mě by bylo lepší dát tam motor z 405 MI16,má 16V a do otáček jde hodně hezky,jinak z vlastní zkušenosti bych kat nechal,mě to jelo potom ještě hůř než s ním.Jinak když by jsis nechával ten mtor co máš,tak bych určitě nechal snížit hlavu,odlehčit setrvák,dal bych sportovní svíčky,sportovní sání,leštit kanály apod. ale stejně se nedostaneš o moc nahoru...(cca 15PS)

2) Jinak co se týká toho odlehčení,tak všechny zbytečnosti bych vyházel,ale ty pásy bych nechal,nebo bych dal sportovní sedačky a 4bodové pásy...

3) Ten sportovní podvozek se sehnat nechá,u nás v ČR ho nabízí pár firem,ale jestli chceš jezdit sprinty,slalom a závody,tak by bylo asi nejlepší sehnat stavitelný,například KW varianta 2 (výškově a tuhostně stavitelný) což je tak cca 15-20 000korun.

4) Na co dávat pozor,to je otázka.Myslím si že hlavně dávat pozor co dělat na motoru a podvozku.Nejdříve bych se podíval v jakém stavu je jak motor,podvozek,brzdy ale tak i kastle....je hezké mít v motoru 160-170 koníků,ale co je to platné když ten motor nebudeš moci ubrzdit,nebo ti to nebude zvládat podvozek a podobně.A taky bych hleděl na životnost motoru při tich úpravách,aby jsi nenajel 20 000 km a bylo po motoru.

Jinak nejsem expert,ale snad ti tohle trochu pomůže při rozmýšlení co a jak.....

Odesláno

napravy sa idu generalkovat uz,brzdy budu len tie najlepsie,tu setrit nebudem.

ten motor no laka ma,ale tiez nebude v dobrom stave.stavitelny nechcem kvoli cene,zatial by stacil obycajny tvrdy nizky.

tie podvozky som uz pozeral,niekde som videl nejaky vypredaj za 8000-8500sk ale zabudol som kde na nete kua.

Odesláno

men sa zda ze 850 ma,aspom 100kg dat dole.

z nula na 100 mam za 8s uz vyhadzany.

motora som sa este nedotkol a este par kg vyhodim.

seru ma zadne kufrove dvere,tie su strasne tazke

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...