MirasCC Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: gasaxx ...ale já nejsem příznivce WRC stylu... ...ale je to EVO styl :-)... V čem je prosím zásadní rozdíl mezi WRC a EVO stylem Citovat
čakom Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: gasaxx ...ale já nejsem příznivce WRC stylu... ...ale je to EVO styl :-)... V čem je prosím zásadní rozdíl mezi WRC a EVO stylem řekl bych že WRC je \"jednoplošník\" a EVO je \"dvojplošník\":D Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 cakom ma pravdu, i kdyz ty novy eva uz maji taky jednoplosnik Citovat
čakom Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch cakom ma pravdu, i kdyz ty novy eva uz maji taky jednoplosnik To jsem pochytil tady od tebe jak se pořád rozčiluješ že lidi říkají že máš WRC křídlo:D:D Citovat
MirasCC Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Kucí a nemotáte tady náhodou dohromady jabka s hruškama? Zamyslete se nad tím, co znamená zkratka WRC... Citovat
gasaxx Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 No to je konec... Ale Evo přece jezdí šampionáty WRC, ne? Takže je to prašť jako uhoď...:-) Jinak taky díky za pochvalu Scratchy... A jestli se dobrovolně přiznáváš k wartburg car stylu, tak nevím, nevím, jak to s Tvým mazlikem jednou dopadne...:D:D [upravil dne 14/10/08 gasaxx] Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 tajne doufam v jarni snizeni :-) Citovat
čakom Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch tajne doufam v jarni snizeni :-) už aby to bylo;) Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 ja fim :-), kdyz letos byly xenony, folie, podlozky, duplex, basak, zesik a rozperna tyc :-), musim opatrne kvuli mlady :-) aby se necitila, ze si ji nevsimam Citovat
čakom Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch ja fim :-), kdyz letos byly xenony, folie, podlozky, duplex, basak, zesik a rozperna tyc :-), musim opatrne kvuli mlady :-) aby se necitila, ze si ji nevsimam a co bude až si to tady přečte:aut Citovat
MirasCC Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: čakom a co bude až si to tady přečte:aut No to je jasný, ne? Buď já, nebo auto!! Kdo si přihodí na Miss Scratch? :D Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 jsem proti , sem moc nechodi :-) to spis pokec apod. Citovat
gasaxx Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 HH, dopadneš jak ten týpek f Taxi... Ve špajze gumy, v lednici naftalín...:D:D Citovat
MirasCC Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch sem moc nechodi :-) Neboj, SZ s linkem už sem jí poslal... Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 potvoro :-), jako pruziny dovoleny mam, ale ja tajne snim o celym podvozku, taky je to otazka, jestli preziju v praci a dostanu ty penize, ktery chci :-) Citovat
MirasCC Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch ...jestli preziju v praci a dostanu ty penize, ktery chci :-) No, za předpokladu že budeš celý dny trávit tlacháním na fóru Peugeot-Clubu, ti moc velký šance nedávám Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Scratch ...jestli preziju v praci a dostanu ty penize, ktery chci :-) No, za předpokladu že budeš celý dny trávit tlacháním na fóru Peugeot-Clubu, ti moc velký šance nedávám no prave :-(, ale je fakt, ze to delam v pracovnich prestavkach Citovat
jarco623 Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 nemozem si odpustit!!!musim napisat svoj nazor!! tota farebna haraburda!! je fakt hroza!!!nikdy v zivote by som tak nepokazil krasne auto!aj ked ma svoje chyby aspon moje urcite ma v elektrike! ale toto by som nikdy neurobil!! a tie tuning spetaky no fuj!! to radsej dam m3 co ma kazdy ..... ako toto. a ked ma karavan tak dokupim nejake co sa iba daju dopojit a potom hned prec!a ta farebna kombinacia no uzastne!! to ako zmiesat kolu a hlinu a chciet od toho aby bol beton!! humus!!!prepacte ale to je moj nazor a musel som ho napisat.mal si kupi trabant a toto snim urobit!!!moj nazor! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.