Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

co se tyce barviček :// chce to mit jen cit a neubližovat mu ;) zrcatka nevim nevim asi bych se o ně bál, proč si tam nenechal origo ? snad nejlepsi zrcatka ktery sem kdy na autě měl..

A po HK uz sem tuhle potvoru lítat viděl :)

Já přidám svoji umytou potvoru do mlejnku kdyz už se tu kritizujou autika.

tt.jpg

Odesláno

dezent F??? Umelej nasavac nebo funkcni????? a chrom spz :blicismajlik, ale neni to spatny :-)

Odesláno

náhodou ta Melandrosova je mnohonásobně hezčí než jackieho.

i když dezenty F má už dneska každej, nasávače už se nenosí - to se ale nenosily už v době kdy jsem měl stejný na 306tce :) - a chromová podložka vepředu dle mě to trochu kazí - dal bych jí dozadu

ale jak říkam podle mě je to auto úplně v jiný třídě.

Odesláno

no asi tak...... najkrajsia je 406 ked ma pekne disky, vsetko komplet vo farbe a ziadne hentake chujoviny ako su tie zrkadla na karavan, nasavanie na prednej kapote...je to k nicomu:blicismajlik:blicismajlik

inak tiez neviem prist na chut tej tvojej radlici na kufry? podla mna to nema ziadny ucinok...akurat tak ked to kliadie vacsi odpor...nic viac....ale 100 ludi 100 chuti.....

a tiez sa mi nepacia duplexy......a ked to je premostene z jedeho vyfuku na druhy pri aute co ma 120 koni aj z majitelom dokopy....

Původně zaslal: Scratch

dezent F??? Umelej nasavac nebo funkcni????? a chrom spz :blicismajlik, ale neni to spatny :-)

Odesláno
Původně zaslal: marisw

no asi tak...... najkrajsia je 406 ked ma pekne disky, vsetko komplet vo farbe a ziadne hentake chujoviny ako su tie zrkadla na karavan, nasavanie na prednej kapote...je to k nicomu:blicismajlik:blicismajlik

inak tiez neviem prist na chut tej tvojej radlici na kufry? podla mna to nema ziadny ucinok...akurat tak ked to kliadie vacsi odpor...nic viac....ale 100 ludi 100 chuti.....

a tiez sa mi nepacia duplexy......a ked to je premostene z jedeho vyfuku na druhy pri aute co ma 120 koni aj z majitelom dokopy....

radlice na kufry - kluci z klubu vedi, mam rad mitsubishi EVO a videl jsem pazouta ve francii s timto kridlem a libilo se mi to, vlastne i ted se mi to libi a bez kridla nejni Scratch :-)

Duplex - nemusi se ti libit, ale jsou tam dva sportovni tlumice, zadny premosteni a je to poctiva prace, tak si nejdriv zjisti fakta... dalsi vec, mam 160 koni, o tom se ti muze zdat... :mrk

Odesláno

na teba som narazal len s tym kridlom z nicim inym....:D:D:D:D

inak ja mam momentalne tých konikov okolo 280 ,ale o tých sa ti moze len zdat :P:P:D:D:D

mojich momentalnych 280 kobyliek

:papa

radlice na kufry - kluci z klubu vedi, mam rad mitsubishi EVO a videl jsem pazouta ve francii s timto kridlem a libilo se mi to, vlastne i ted se mi to libi a bez kridla nejni Scratch :-)

Duplex - nemusi se ti libit, ale jsou tam dva sportovni tlumice, zadny premosteni a je to poctiva prace, tak si nejdriv zjisti fakta... dalsi vec, mam 160 koni, o tom se ti muze zdat... :mrk

[upravil dne 1/10/08 marisw]

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

náhodou ta Melandrosova je mnohonásobně hezčí než jackieho.

i když dezenty F má už dneska každej, nasávače už se nenosí - to se ale nenosily už v době kdy jsem měl stejný na 306tce :) - a chromová podložka vepředu dle mě to trochu kazí - dal bych jí dozadu

ale jak říkam podle mě je to auto úplně v jiný třídě.

Melandros je samozrejme nekde jinde, to auto vypada hezky a ucelene, ale jak jsi psal, kola proflakly a nasavac (bylo to driv moderni) casem taky moje dvoubarevny kola budou out :D

Ale ma to dobry :-)

Odesláno

ahaaa, tak to omluva :mad:

s tim vyfukem jsem si totiz dost vyhral :-)

kridlo je kridlo - melo byt jeste o 8 cm vyssi, ale vcas jsem zasahl :D

Odesláno

ok....nemozem hodnotit tvoj duplex...vsak o nom som sa dozvedel len teraz....ani som nevedel ze ho mas...tak ho ukaz....myslim ten duplex nie maleho :D:D

Odesláno

ok....nemozem hodnotit tvoj duplex...vsak o nom som sa dozvedel len teraz....ani som nevedel ze ho mas...tak ho ukaz....myslim ten duplex nie maleho :D:D

:super

http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=3713

[upravil dne 1/10/2008 Scratch]

post-0-14109602343023_thumb.jpg

Odesláno

to tam mas este jedno kridielko okrem toho evo......alebo je to tak robene.....:myslim:myslim:myslim

daj foto zozadu,nech je to poriadne vidiet

:super

http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=3713

[upravil dne 1/10/2008 Scratch]

Odesláno

ja ty fotky nemam v praci :-), musim je stahnout z domova nebo mrknu, v nejakem odkazu na tuning to bylo, myslim ve vlakne u Pe.Tr - rodinny vuz....

Kazdy si mysli, ze kridlo je subaru wrc, ale tohle bylo prevzato ze stareho lancer evo, ktery bylo dvojplosne :-)

Odesláno

snazil jsem se odlilsit, protoze tohle na aute nikdo nema :-), coupacka maji obdobu WRC

Odesláno

:myslim:myslim

snazil jsem se odlilsit, protoze tohle na aute nikdo nema :-), coupacka maji obdobu WRC

to bylo ohledne kridla,

odkaz je na ten vyfuk....., skoro na konci vlakna jsou 3 fotky duplexu

Odesláno

neviem skor by sa mi tam hodil ovalny lauf jeden kus..... tieto hruhove su take vymikajuce sa celemu vzhladu auta...ale to je moj nazor....

:myslim:myslim

to bylo ohledne kridla,

odkaz je na ten vyfuk....., skoro na konci vlakna jsou 3 fotky duplexu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...