paul jane Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Zrcatka jsou vec v kusu me to k tomu autu urcite nejde, jinak kdyz by dolakoval prahy a kufr a mezi ty zelene dal dal nejakou malinkou linku tak by to mohlo bejt pekne. Citovat
King Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Ludweek Původně zaslal: jackie nové zrcátka ten sedivej pan na fotce kterej se chyta za hlavu to vystihl nejlip :D:D:D:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Ludweek ten sedivej pan na fotce kterej se chyta za hlavu to vystihl nejlip :super:super:super:potlesk Citovat
Melandros Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 co se tyce barviček :// chce to mit jen cit a neubližovat mu zrcatka nevim nevim asi bych se o ně bál, proč si tam nenechal origo ? snad nejlepsi zrcatka ktery sem kdy na autě měl.. A po HK uz sem tuhle potvoru lítat viděl Já přidám svoji umytou potvoru do mlejnku kdyz už se tu kritizujou autika. Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 dezent F??? Umelej nasavac nebo funkcni????? a chrom spz , ale neni to spatny :-) Citovat
Blizzard Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 náhodou ta Melandrosova je mnohonásobně hezčí než jackieho. i když dezenty F má už dneska každej, nasávače už se nenosí - to se ale nenosily už v době kdy jsem měl stejný na 306tce - a chromová podložka vepředu dle mě to trochu kazí - dal bych jí dozadu ale jak říkam podle mě je to auto úplně v jiný třídě. Citovat
marisw Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 no asi tak...... najkrajsia je 406 ked ma pekne disky, vsetko komplet vo farbe a ziadne hentake chujoviny ako su tie zrkadla na karavan, nasavanie na prednej kapote...je to k nicomu:blicismajlik:blicismajlik inak tiez neviem prist na chut tej tvojej radlici na kufry? podla mna to nema ziadny ucinok...akurat tak ked to kliadie vacsi odpor...nic viac....ale 100 ludi 100 chuti..... a tiez sa mi nepacia duplexy......a ked to je premostene z jedeho vyfuku na druhy pri aute co ma 120 koni aj z majitelom dokopy.... Původně zaslal: Scratch dezent F??? Umelej nasavac nebo funkcni????? a chrom spz , ale neni to spatny :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: marisw no asi tak...... najkrajsia je 406 ked ma pekne disky, vsetko komplet vo farbe a ziadne hentake chujoviny ako su tie zrkadla na karavan, nasavanie na prednej kapote...je to k nicomu:blicismajlik:blicismajlik inak tiez neviem prist na chut tej tvojej radlici na kufry? podla mna to nema ziadny ucinok...akurat tak ked to kliadie vacsi odpor...nic viac....ale 100 ludi 100 chuti..... a tiez sa mi nepacia duplexy......a ked to je premostene z jedeho vyfuku na druhy pri aute co ma 120 koni aj z majitelom dokopy.... radlice na kufry - kluci z klubu vedi, mam rad mitsubishi EVO a videl jsem pazouta ve francii s timto kridlem a libilo se mi to, vlastne i ted se mi to libi a bez kridla nejni Scratch :-) Duplex - nemusi se ti libit, ale jsou tam dva sportovni tlumice, zadny premosteni a je to poctiva prace, tak si nejdriv zjisti fakta... dalsi vec, mam 160 koni, o tom se ti muze zdat... Citovat
marisw Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 na teba som narazal len s tym kridlom z nicim inym....:D:D:D inak ja mam momentalne tých konikov okolo 280 ,ale o tých sa ti moze len zdat :P:D:D:D mojich momentalnych 280 kobyliek Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: marisw no asi tak...... najkrajsia je 406 ked ma pekne disky, vsetko komplet vo farbe a ziadne hentake chujoviny ako su tie zrkadla na karavan, nasavanie na prednej kapote...je to k nicomu:blicismajlik:blicismajlik inak tiez neviem prist na chut tej tvojej radlici na kufry? podla mna to nema ziadny ucinok...akurat tak ked to kliadie vacsi odpor...nic viac....ale 100 ludi 100 chuti..... a tiez sa mi nepacia duplexy......a ked to je premostene z jedeho vyfuku na druhy pri aute co ma 120 koni aj z majitelom dokopy.... radlice na kufry - kluci z klubu vedi, mam rad mitsubishi EVO a videl jsem pazouta ve francii s timto kridlem a libilo se mi to, vlastne i ted se mi to libi a bez kridla nejni Scratch :-) Duplex - nemusi se ti libit, ale jsou tam dva sportovni tlumice, zadny premosteni a je to poctiva prace, tak si nejdriv zjisti fakta... dalsi vec, mam 160 koni, o tom se ti muze zdat... [upravil dne 1/10/08 marisw] Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: Blizzard náhodou ta Melandrosova je mnohonásobně hezčí než jackieho. i když dezenty F má už dneska každej, nasávače už se nenosí - to se ale nenosily už v době kdy jsem měl stejný na 306tce - a chromová podložka vepředu dle mě to trochu kazí - dal bych jí dozadu ale jak říkam podle mě je to auto úplně v jiný třídě. Melandros je samozrejme nekde jinde, to auto vypada hezky a ucelene, ale jak jsi psal, kola proflakly a nasavac (bylo to driv moderni) casem taky moje dvoubarevny kola budou out Ale ma to dobry :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: marisw na teba som narazal len s tym kridlom z nicim inym....:D:D:D ahaaa, tak to omluva s tim vyfukem jsem si totiz dost vyhral :-) kridlo je kridlo - melo byt jeste o 8 cm vyssi, ale vcas jsem zasahl Citovat
marisw Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 ok....nemozem hodnotit tvoj duplex...vsak o nom som sa dozvedel len teraz....ani som nevedel ze ho mas...tak ho ukaz....myslim ten duplex nie maleho :D Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: marisw na teba som narazal len s tym kridlom z nicim inym....:D:D:D ahaaa, tak to omluva s tim vyfukem jsem si totiz dost vyhral :-) kridlo je kridlo - melo byt jeste o 8 cm vyssi, ale vcas jsem zasahl Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: marisw ok....nemozem hodnotit tvoj duplex...vsak o nom som sa dozvedel len teraz....ani som nevedel ze ho mas...tak ho ukaz....myslim ten duplex nie maleho :D Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: marisw na teba som narazal len s tym kridlom z nicim inym....:D:D:D ahaaa, tak to omluva s tim vyfukem jsem si totiz dost vyhral :-) kridlo je kridlo - melo byt jeste o 8 cm vyssi, ale vcas jsem zasahl http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=3713 [upravil dne 1/10/2008 Scratch] Citovat
marisw Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 to tam mas este jedno kridielko okrem toho evo......alebo je to tak robene.....:myslim:myslim daj foto zozadu,nech je to poriadne vidiet Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: marisw ok....nemozem hodnotit tvoj duplex...vsak o nom som sa dozvedel len teraz....ani som nevedel ze ho mas...tak ho ukaz....myslim ten duplex nie maleho :D Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: marisw na teba som narazal len s tym kridlom z nicim inym....:D:D:D ahaaa, tak to omluva s tim vyfukem jsem si totiz dost vyhral :-) kridlo je kridlo - melo byt jeste o 8 cm vyssi, ale vcas jsem zasahl http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=3713 [upravil dne 1/10/2008 Scratch] Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 ja ty fotky nemam v praci :-), musim je stahnout z domova nebo mrknu, v nejakem odkazu na tuning to bylo, myslim ve vlakne u Pe.Tr - rodinny vuz.... Kazdy si mysli, ze kridlo je subaru wrc, ale tohle bylo prevzato ze stareho lancer evo, ktery bylo dvojplosne :-) Citovat
marisw Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 aha.... cize dvojplosnik...:D skusim to tu pohladat... Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 snazil jsem se odlilsit, protoze tohle na aute nikdo nema :-), coupacka maji obdobu WRC Citovat
marisw Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 :myslim Původně zaslal: Scratch snazil jsem se odlilsit, protoze tohle na aute nikdo nema :-), coupacka maji obdobu WRC Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: marisw :myslim Původně zaslal: Scratch snazil jsem se odlilsit, protoze tohle na aute nikdo nema :-), coupacka maji obdobu WRC to bylo ohledne kridla, odkaz je na ten vyfuk....., skoro na konci vlakna jsou 3 fotky duplexu Citovat
marisw Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 neviem skor by sa mi tam hodil ovalny lauf jeden kus..... tieto hruhove su take vymikajuce sa celemu vzhladu auta...ale to je moj nazor.... Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: marisw :myslim Původně zaslal: Scratch snazil jsem se odlilsit, protoze tohle na aute nikdo nema :-), coupacka maji obdobu WRC to bylo ohledne kridla, odkaz je na ten vyfuk....., skoro na konci vlakna jsou 3 fotky duplexu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.