Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdedila som malého díslaka 106 a s niektorými vecami si neviem rady. Ako sa nastavuju hodinky, mne to ide prepnuť len na cely a čiastočný stav km. A zatial som to veľmi neskúšala, ale rada by som zdvihla predné sedadla, som v tom strašne nízko. Poradí niekto?

Odesláno

-Mala by si tam mať dva čudlíky na nastavovanie. Ten vľavo ako píšeš je na km a ten vpravo je na čas. U mňa to funguje takto: kľúč do zapaľovania, otočiť do polohy 2, ale neštartovať, povytiahnúť a držať coplík, maly by Ti začať blikať hodiny, stláčaním nastavuješ hodiny, ak prestaneš stláčať, pochvíľke sa prepne na minúty, znovu stláčaním nastavíš a potom samo ostane nastavené a nebliká a je to.

-Mne sa sedadlo nedá nastaviť vyžšie, iba dopredu a dozadu a tiež opierka dopredu alebo dozadu.

Odesláno
Původně zaslal: katy336699

Zdedila som malého díslaka 106 a s niektorými vecami si neviem rady. Ako sa nastavuju hodinky, mne to ide prepnuť len na cely a čiastočný stav km. A zatial som to veľmi neskúšala, ale rada by som zdvihla predné sedadla, som v tom strašne nízko. Poradí niekto?

Jediný co ti můžu poradit s tou sedačkou,vem si zezdomu \"PRDOSED\"(to je polštářek)a dej si ho do auta,znám takovejch víc,řešeji to takle:):P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...