Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

to ano, ale kdyz pise ze na to ma 2000, tak opet mimo realitu :-(, podle toho co jsem vycetl, tak studuje :-)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

obecne cim vice litru tim lepe, nebudu cpat 30 cm woofer do 28 litrovy klicky, to je na hovno, to chce aspon 50, jinak to nema kde brat vzduch :-)

No tak tady bych s tebou trošku nesouhlasil... menší ozvučnice neznamená, že to bude hrát méně či něco obdobného... spíše menší uzavřenka má kvalitnější a čistější bass.... Hudbá musí hrát a né jen kravál pazvuku :roker

Guest Scratch
Odesláno

dobra, ja jen vychazim od informaci, ktere dostavam od profesionalnich zvukaru, konec koncu na koncertech maji taky minirepracky :-)

ty me zdrbli za to, ze jsem chtel dat dva basaky do jedny 70 litrovy ozvucnice :-), nevvyznam se v tom tak, ale vim, ze repro potrebuje prostor..

Odesláno

Jojo jinak kluky z rapidu doporučuju co se týče audia tak všechno co mám tak mám od nich a nemyslim si že by to bylo drahý ale kdo chce kvalitu musí trochu přitlačit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...