Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych peugetakoch.Mam problem s mojou 307 break vypisun mi to hlasku anipolution fault.Tak som bol na diagnostike a tam mi zstili ze mam chybny EGR Ventil.Auto vlastnim asi 2 mesiace ale inac som nepostrehol ze by sa auto spravalo dajako inac dobre tiahne.Od tej hlasky som uz najazdil 1700 km a auto ide stale dobre.Ale nakolko idem do chorvatska cca 1000km potrebujem vediet cim ma ten ventil moze prekvapit pocas cesty.Niekde som cital ze sa ten ventil da zaslepit ale nevie kde ho mam hladat na mojom peugeote.Mam 307 break 2.0 HDi 66Kw 90 mal by byt bez fab.Poradte prosim potrebujem to vediet este pred dovolenkou.

Odesláno

Zdravím, tak já na své 307 combi 1,6 HDI 80 KW, mám EGR pod naftovým filtrem, pokud je to stejní, jde v pohodě ven ani nemusíš odpojovat baterku, stačí jen sundat trubky sání, které vedou do filtru, pak jen vyháknout palivový filtr z úchtů (neodpojovat hadičky) a na EGR se pak dostaneš, stačí ho jen vyfoukat a odmastit a maká dál.

Odesláno

Ja som tiez riesil ERG ventil a v servise mi povedali, ze po odpojeni ventilu mi vzrastie spotreba asi o liter. Z toho dovodu som ho len vicistil a nechal tak a funguje bezchybne.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim,

mam stejny problem, moje 307 2.0 HDI (66kW) me vypisuje antipollution fault, vubec netahne, kdyz vypnu motor a necham to chvili stat a pak to proturuju,tak je to zase dobry. Nejak jsem se docetl, ze to ma co delat s zanesenym ERG ventilem. Mohli by jste me nekdo poradit, kde se tento ventil nachazi popr i vyfotit, abych si udelal obrazek, kde je. Moc by me to pomohlo. Moc dekuji

Odesláno

vymen ho a mas svaty pokoj.....zaslepit ho je realne ale nehumanne :D:D

Původně zaslal: Majko81

Zdravim vsetkych peugetakoch.Mam problem s mojou 307 break vypisun mi to hlasku anipolution fault.Tak som bol na diagnostike a tam mi zstili ze mam chybny EGR Ventil.Auto vlastnim asi 2 mesiace ale inac som nepostrehol ze by sa auto spravalo dajako inac dobre tiahne.Od tej hlasky som uz najazdil 1700 km a auto ide stale dobre.Ale nakolko idem do chorvatska cca 1000km potrebujem vediet cim ma ten ventil moze prekvapit pocas cesty.Niekde som cital ze sa ten ventil da zaslepit ale nevie kde ho mam hladat na mojom peugeote.Mam 307 break 2.0 HDi 66Kw 90 mal by byt bez fab.Poradte prosim potrebujem to vediet este pred dovolenkou.

• O 3 roky později...
Odesláno

ked sa postaviš pred auto tak v lavej casti motora pod celnym sklom :D ked poriadne pohladas na foru tak najdes navod aj foto, urcite som to tu videl :papa

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...