Majko81 Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Zdravim vsetkych peugetakoch.Mam problem s mojou 307 break vypisun mi to hlasku anipolution fault.Tak som bol na diagnostike a tam mi zstili ze mam chybny EGR Ventil.Auto vlastnim asi 2 mesiace ale inac som nepostrehol ze by sa auto spravalo dajako inac dobre tiahne.Od tej hlasky som uz najazdil 1700 km a auto ide stale dobre.Ale nakolko idem do chorvatska cca 1000km potrebujem vediet cim ma ten ventil moze prekvapit pocas cesty.Niekde som cital ze sa ten ventil da zaslepit ale nevie kde ho mam hladat na mojom peugeote.Mam 307 break 2.0 HDi 66Kw 90 mal by byt bez fab.Poradte prosim potrebujem to vediet este pred dovolenkou. Citovat
ladas307 Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Zdravím, tak já na své 307 combi 1,6 HDI 80 KW, mám EGR pod naftovým filtrem, pokud je to stejní, jde v pohodě ven ani nemusíš odpojovat baterku, stačí jen sundat trubky sání, které vedou do filtru, pak jen vyháknout palivový filtr z úchtů (neodpojovat hadičky) a na EGR se pak dostaneš, stačí ho jen vyfoukat a odmastit a maká dál. Citovat
ekino Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Ja som tiez riesil ERG ventil a v servise mi povedali, ze po odpojeni ventilu mi vzrastie spotreba asi o liter. Z toho dovodu som ho len vicistil a nechal tak a funguje bezchybne. Citovat
jarek.korbel Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Zdravim, mam stejny problem, moje 307 2.0 HDI (66kW) me vypisuje antipollution fault, vubec netahne, kdyz vypnu motor a necham to chvili stat a pak to proturuju,tak je to zase dobry. Nejak jsem se docetl, ze to ma co delat s zanesenym ERG ventilem. Mohli by jste me nekdo poradit, kde se tento ventil nachazi popr i vyfotit, abych si udelal obrazek, kde je. Moc by me to pomohlo. Moc dekuji Citovat
marisw Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 vymen ho a mas svaty pokoj.....zaslepit ho je realne ale nehumanne :D Původně zaslal: Majko81 Zdravim vsetkych peugetakoch.Mam problem s mojou 307 break vypisun mi to hlasku anipolution fault.Tak som bol na diagnostike a tam mi zstili ze mam chybny EGR Ventil.Auto vlastnim asi 2 mesiace ale inac som nepostrehol ze by sa auto spravalo dajako inac dobre tiahne.Od tej hlasky som uz najazdil 1700 km a auto ide stale dobre.Ale nakolko idem do chorvatska cca 1000km potrebujem vediet cim ma ten ventil moze prekvapit pocas cesty.Niekde som cital ze sa ten ventil da zaslepit ale nevie kde ho mam hladat na mojom peugeote.Mam 307 break 2.0 HDi 66Kw 90 mal by byt bez fab.Poradte prosim potrebujem to vediet este pred dovolenkou. Citovat
Suchy1 Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Kde přesně najdu ten erg ventil , mam peugeot 307 , rok 2002 . 2.hdi 79 kw Citovat
JanoRS Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 ked sa postaviš pred auto tak v lavej casti motora pod celnym sklom ked poriadne pohladas na foru tak najdes navod aj foto, urcite som to tu videl Citovat
JaraKara Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 jo u RHY je to dost špatně přístupný...je to nalevo za motorem pod předním sklem a opravdu přístup jak k penězům...hodně štěstí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.