Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206 - krokový motorek - šílená cena!

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj přátelé a fandové Peugeotů :)

Mám problém s volnoběhem, který se tu řešil už mnohokrát, taky mě to kolísá a mnohokrát to úplně chcípne.

Byl jsem na diagnostice a řekli mě, že je vše Ok až na krokový motorek, který prý je špatný.

Bohužel ještě horší byla informace o ceně, kdy mě řekli, že stojí nový 3600 Kč !

:oProto píši, zda někdo takový nemá, případně neví kde ho koupit levněji, nebop sehnat starší ale OK?

Již jsem ho zkoušel čistit, ale vydrželo to asi 2 h :(

Motor mam 1,4 55KW

Děkuji moc všem

Odesláno

Ještě jsem se chtěl zeptat, zda je těch motorků více druhů pro 206ku 1,4 nebo můžu objednat ten co mají na tom Autoklučka ?

Chtěl jsem se podívat na typ ale je to tam tak špatně přístupné, že bych to musel rozdělat.

Děkuju moc

Petas

Odesláno

Je pěkný Tvoje nadšení nižší cenou než Ti řekli v Peugeotu, ale přečti si ještě jednou toto :

Původně zaslal: čakom

pošli číslo karoserie a možná bych sehnal levněj

A pošli mu číslo karoserie. Jsou obchody a obchodníci, kteří se liší cenou ještě víc, na to si u peugeotu a citroenu zvykni, že cena v origo obchodě je až třikrát vyšší (někdy i desetkrát - relátko pro denní svícení). :grr:grr

Prostě taková je doba ......... někde je rohlík za 1,50 a jinde za 3,-Kč. Černá ruka trhu......... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...