somira Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 já bych použil raději než tempo tu pastu na zuby.... nedělám si prču Citovat
marisw Odesláno 22. říjen 2008 Autor Odesláno 22. říjen 2008 :myslim myslis ze pomoze......ale to je fuk...vyskusam teda aj to Původně zaslal: somira já bych použil raději než tempo tu pastu na zuby.... nedělám si prču Citovat
somira Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 zubní pastu na vatě, nebo na bavlněném hadru pěkně kroužit po skle a povrch bude jako psí kulky Citovat
marisw Odesláno 22. říjen 2008 Autor Odesláno 22. říjen 2008 aku pastu elmex, lacalut,signal,colgate,alebo fluora.....???? :D Původně zaslal: somira zubní pastu na vatě, nebo na bavlněném hadru pěkně kroužit po skle a povrch bude jako psí kulky Citovat
JarinoRS Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Původně zaslal: marisw mozes sem hodit foto pred tým a potom...ja som to robil tým jemnym smirglom a tempo pastou a bohvie co to neni.... :myslim Původně zaslal: JarinoRS dal som to vylestit profi lakyrnikovi - svetla su ako nove a vyzerali uz dost hrozne foto predtym zial nemam, ale na svetlach boli uz statocne \"mapy\", proste hnus a teraz su uplne cirocistucke, take iste ako ked bolo afti nove ono to bolo take hnusne, az som niekoho upodozrieval, ze mi na ne nieco vylial, vyzeralo to ako vyleptane [upravil dne 22.10.08 JarinoRS] Citovat
marisw Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 ja to mam presne take ako hovoris.....uplne presne.... nevies cim ti to prelestil??????? Původně zaslal: JarinoRS Původně zaslal: marisw mozes sem hodit foto pred tým a potom...ja som to robil tým jemnym smirglom a tempo pastou a bohvie co to neni.... :myslim Původně zaslal: JarinoRS dal som to vylestit profi lakyrnikovi - svetla su ako nove a vyzerali uz dost hrozne foto predtym zial nemam, ale na svetlach boli uz statocne \"mapy\", proste hnus a teraz su uplne cirocistucke, take iste ako ked bolo afti nove ono to bolo take hnusne, az som niekoho upodozrieval, ze mi na ne nieco vylial, vyzeralo to ako vyleptane [upravil dne 22.10.08 JarinoRS] Citovat
JarinoRS Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 mno to ti nepovedia, resp. zacnu basnit o pouzivani najdrahsich a najnovsich technologii blablabla...nakolko som celkom do takychto veci lama, zverujem to odbornikom, vsak keby sme si vsetko vedeli urobit sami doma, z coho by oni zili? predtym som to dal prelestit jednemu znamemu, vysledok bol hodne neuspokojivy, par map zmizlo, ale nebolo to bohvieco. on mi tvrdil, ze lepsie to uz nebude a vidis, ako som to dal skutocnemu odbornikovi tak ten dokazal zazraky. Citovat
ekino Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: JarinoRS mno to ti nepovedia, resp. zacnu basnit o pouzivani najdrahsich a najnovsich technologii blablabla...nakolko som celkom do takychto veci lama, zverujem to odbornikom, vsak keby sme si vsetko vedeli urobit sami doma, z coho by oni zili? predtym som to dal prelestit jednemu znamemu, vysledok bol hodne neuspokojivy, par map zmizlo, ale nebolo to bohvieco. on mi tvrdil, ze lepsie to uz nebude a vidis, ako som to dal skutocnemu odbornikovi tak ten dokazal zazraky. ahoj, tiez mam s podobny problem so svetlami. Rozmyslal som ze by som kupil nove, tuningove, ale ked ze sa to da vylestit, ako som sa od Vas dozvedel, tak to vyskusam. Vies mi pls povedat, kolko ta to vyslo? Thx Citovat
lamancha Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: marisw aku pastu elmex, lacalut,signal,colgate,alebo fluora.....???? :D Původně zaslal: somira zubní pastu na vatě, nebo na bavlněném hadru pěkně kroužit po skle a povrch bude jako psí kulky Samozřejmě, že Lacalut - ale ten obyčejný (červený), ten obsahuje i hliníkový přášek, který ty mikrotrhlinky stáhne k sobě (stejně jako odchlíplé dásně) a vytvrdí. Citovat
Issbia Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 ahoj, tady je ten odkaz mám jedno světlo uplně zadělané, řekla bych že je to poleptaný od ředidla nebo tak něco, má to cenu? píšete tady že když je to od chemikálie tak ne e???? díky za radu... Citovat
milhaus Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 já to vzal 800kou smirkem pod vodou a pak Tempem ručně, poté leštícím kotoučem na vrtačce...Ty mapy s mikroprasklinkama byly poměrně \"hluboké\", musel jsem brousit o 106 před [upravil dne 2/7/11 16:41 milhaus] Citovat
milhaus Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 a po. výsledek je patrný, nicméně alespoň v mém případě to rozhodně nevypadá jako nové. No taky jsem se s tím moc nesral , nicméně s výsledkem jsem spokojen. Náklady 12Kč za brusný papír, Tempo 6 let staré tenkrát za 59Kč a leštící kotouš cca 100,- [upravil dne 2/7/11 16:42 milhaus] Citovat
plastick Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Ahoj. Nevím jestli to už není OT, ale včera jsem zkusil koupit Turtle wax Headlight restorer kit a přeleštit světla, jelikož už vážně vypadaly špatně. Je to souprava za 300Kč, která obsahuje nějaký sprej, pak emulzi, 4 smirky o různých drsnostech a konzervační látku. Hrál jsem si s tím cca 1,5 hodinky a výsledek můžete vidět níže :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.