Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prolezl jsem hledání a nic sem nenašel,tak se ptám.Dá se dostat do přední mlhovky pod sklo?Žárovka je zevnitř,ale já se potřebuju dostat z venku pod sklo

Odesláno

Na mých mlhovkách(takový ty polooválný)se to dá,ale musíš jí sundat stejně z nárazníku.Odepneš plechové příchytky skla,pokud tam jsou a pak musíš utrhnout sklo z toho lepidla-je to bez záruky(může se ti taky mlhovka rozlomit).Pročpak chceš sklo dolů?(špína,vlhko,generálka paraboly)?

Odesláno

Nějakym zázračnym způsobem se mi sráží voda v levý mlhovce,a chtěl bych odstanit ten rezavej šlem,předpokládám,že je to pochromovanej plast,to zrcadlo vevnitř

jo a takový ty plíšky sem tam viděl,ale nechtěl sem za ně brát,abych je neurval

na inzerátech sem hledal,že bych aspoň to jedno vyměnil,nikdo nemá,nový se mi nechce kupovat,budou asi docela drahý a stejně jen jedno mi neprodaj

[upravil dne 12.8.2008 vendi.stejskal]

Odesláno

moje mlhvky jsou z plastu,ale parabola je pochromovanej ocelovej plech,já musel kvůli paraboli dávat novou mlhovku(totálně orezla).Tak uvidíš co stím půjde udělat...

Odesláno

to je přesně to co sem nechtěl,a myslíš,že když se dovnitř dostanu,že to vyčistim :myslimto asi ne,kor při mý smůle,poslední dobou,když na něco šahnu tak to rozbiju

Odesláno

Ak je reflexná plocha z plastu tak opatrne. Nie je to chrom ale naparený hliník na ktorom je tiež naparená vrstvička kremíku aby neoxidoval . Píšem o vrstvách o hrúbkach rádovo mikróny takže akekekoľvek mechanické čistenie ju neopravitelne poškodí.

Ak píšeš o hrdzi ( rzi ) tak tam môže byť aj plechová parabola a v tom prípade očisti len hrdzavé miesto, predpokladám že ide o hranu, a natri postihnuté miesto stiebornou farbou. Reflexnej vrstvy sa radšej nedotýkať.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...