sisi Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Mám p306 2.0 16v s klimou a mám problém že se mi nezapínají ventilátory ani na pomalý ani na rychlý stupeň, teplota jde až do červenýho a nic. Když ale odpojím konektor od prostředního hnědého čidla na tarmostatu (mám tam tři čidla nad sebou) tak se po chvilce spustí ventilátory normálně, to čidlo jsem dal nové ale žádná změna, zkoušel jsem ty tři relátka co jsou na sahaře, jsou taky ok, čidlo na chladiči jsem nenašel, už si nevím rady, poraďte. Díky Citovat
EXI.60 Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Přeměř odpor toho čidla,při 95C.Použij hledání,někde jsme probírali hodnoty odporu toho čidla.Nebo ti pozdě spíná bitron.Při klimě fungují sahary normálně? Citovat
sisi Odesláno 12. srpen 2008 Autor Odesláno 12. srpen 2008 Ne ani při zapnutý klimatizaci nespínají. Citovat
EXI.60 Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Podívej se za nárazníkem ten kulatej konektor(bývá to zoxidovaný),nebo konektor na Bitronu,nebo samotný Bitron(řídící jednotka ventilátorů pod levým blatníkem).Je potřeba vše projít vylučovací metodou.Ale nejde mi do hlavy,že když konektor vytahneš s čidla tak větráky běží,ale na klimu ti nejdou.(I při poruše klimy se točí na pomalý chod při zaplém klíčku zapalování na polohu 2).Já si myslím že bude Bitron v háji,půjčit ho od někoho a vyzkoušet.Jinak je zde na foru moc témat okolo sahar,zkus hledání a projdi to. Citovat
sisi Odesláno 13. srpen 2008 Autor Odesláno 13. srpen 2008 A k tomu Bitronu se dostanu, když oddělám plast nad levým kolem? Jak to zhruba vypada? Citovat
EXI.60 Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: sisi A k tomu Bitronu se dostanu, když oddělám plast nad levým kolem? Jak to zhruba vypada? http://www.peugeot-club.com/topic/20560-tuning-406/Tady uvidíš obrázek toho bitronu.Je pod tím plastem jak píšeš nad klaksonem.je na něm širokej konektor.podle toho to poznáš. [upravil dne 13.8.2008 EXI.60] [upravil dne 13.8.2008 EXI.60] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.