Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 nespínají ventilátory - pomoc

Recommended Posts

Odesláno

Mám p306 2.0 16v s klimou a mám problém že se mi nezapínají ventilátory ani na pomalý ani na rychlý stupeň, teplota jde až do červenýho a nic. Když ale odpojím konektor od prostředního hnědého čidla na tarmostatu (mám tam tři čidla nad sebou) tak se po chvilce spustí ventilátory normálně, to čidlo jsem dal nové ale žádná změna, zkoušel jsem ty tři relátka co jsou na sahaře, jsou taky ok, čidlo na chladiči jsem nenašel, už si nevím rady, poraďte. Díky

Odesláno

Přeměř odpor toho čidla,při 95C.Použij hledání,někde jsme probírali hodnoty odporu toho čidla.Nebo ti pozdě spíná bitron.Při klimě fungují sahary normálně?

Odesláno

Podívej se za nárazníkem ten kulatej konektor(bývá to zoxidovaný),nebo konektor na Bitronu,nebo samotný Bitron(řídící jednotka ventilátorů pod levým blatníkem).Je potřeba vše projít vylučovací metodou.Ale nejde mi do hlavy,že když konektor vytahneš s čidla tak větráky běží,ale na klimu ti nejdou.(I při poruše klimy se točí na pomalý chod při zaplém klíčku zapalování na polohu 2).Já si myslím že bude Bitron v háji,půjčit ho od někoho a vyzkoušet.Jinak je zde na foru moc témat okolo sahar,zkus hledání a projdi to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...