jan07 Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Nevím jak to popsat,ale mám dost volné řazení,jsou tam dost veliké vůle při zařazené rychlosti.Tak jsme se s taťkou podívali pod auto a zistili,že jak vede od řazení směrem pod motor vodící kovová tyč,která je na konci zakončená kulatinou o průměru zhruba 3cm a do ní navazuje z boku další tyč,která je na začátku hranatá.Ta hranatá tyč je uložena na volno v tom 3cm průměru,tak v tom by mělo být asi nějaké gumové vymezení?Nebo tak něco?Zatím jsme tam dali gumu z něčeho jiného a řazení jde uplně pěkně,tak to chvíli snad vydrží. Víte o co jde,jak se to vymezení správně jmenuje?Ať vím co koupit.Dík Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Já ti nevim jestli to dobře chápu tak je možný že jsi tam měl nebo máš krátký řazení...Pokud mužeš dej sem fotku a mrkneme na to.. Citovat
jan07 Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Tady je ta fotka,to co je v kroužku,tak tam má být nějaké vymezení,guma nebo tak něco.Nebylo tam nic,tak je to jen vyplněné gumovou hadicí.Nevíte co tam patří za originál?Jak se to jmenuje?Popřípadě kde to sehnat?Dík Citovat
MrChodny Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 rekl bych, ze staci koupit nove tahlo a je to. Stoji cca 300,- Kc u citroenu. Citovat
karlos258 Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 tak mam ten samej problém, jak si to teda vyřešil?? Citovat
jan07 Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 zalezi co ti tam chybi?Me tam chybela takova kulicka z tahla od prevodovky.Tahlo od radici paky bylo ok,tam byl zas takovy valecek.A to do sebe zapadalo.Koupil jsem nove tahlo od te prevodovky,a je to ok.Cena okolo 1200kc,tahlo od radici paky myslim pres 2000kc. Citovat
dar.bujan Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 cauky lidi. tak to ja mam celkem jiny problem, a nevim si uz rady... auto mam po bouracce..teda uz sem ho po ni koupil. pri couvani mi vyskoci razeni prave v tom miste co tady probirate. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.