Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

antal, toz myslel nemyslel, pre normalni pneu je to celkem dost. Co se tyce klasickych barometrov od 3.0 KPA zacina tzv. cervena zona.

Je zbytecne polemizovat o tom, ci to je spravne, anebo ne, v kazdem pripade to urcite nebude nic dobriho, a takovou blbosti, jako prehusteni pneumatik neco riskovat :bojim

Creams ma supertuningovou 306 :super, a kapanek vecsi kola nez od vyrobi snese, tak to bude o necem jinem...

Ale delej jak myslis, je to tvoje auto, tvoje riziko.

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

antal, toz myslel nemyslel, pre normalni pneu je to celkem dost. Co se tyce klasickych barometrov od 3.0 KPA zacina tzv. cervena zona.

Je zbytecne polemizovat o tom, ci to je spravne, anebo ne, v kazdem pripade to urcite nebude nic dobriho, a takovou blbosti, jako prehusteni pneumatik neco riskovat :bojim

Creams ma supertuningovou 306 :super, a kapanek vecsi kola nez od vyrobi snese, tak to bude o necem jinem...

Tak už jsem najel na těch alu x tisic s podložkama a vše v pohodě. kdybych dal širší pneu tak bych měl problém s lemy atd :D

Odesláno

Creams ma 17\" kolesa ako ja:aut
Odesláno
Původně zaslal: antal

Creams ma 17\" kolesa ako ja:aut

JJ uvažoval jsem o 18\" ale musel bych zase více věci upravit a to se mi už fakt nechce :bacha ! Celkově už chci jen jezdit :-D Ale zase mě láká stavák abych mohl ještě více k zemi :)

Odesláno

Antal, jo, jenze ty je tam mas ve verzi Le Mans od vyrobi, Creams muze mit od vyrobi jenom 15ky, a kola sou tam dokupovany.

kedze ty je mas original, riadil by som sa stitkom, ktory mas na dverach , kde sou napsany spravny tlaky v pneu ....

• O 4 měsíce později...
Odesláno

kolko b mali byt natlakovane 15\" cyclone ??? su to 195/55 R15.konkretne pirelli P6000 dal som to na 2,3 a zda sa mi to vpredu mäkke ....

co odporucate??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...