Starejbar Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli se dá na stošestku sehnat multifunkční volant nebo jestli se tam dá napasovat z nějakého jiného auta. díky moc. Citovat
Kame Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Zatial som nevidel multifunk. na 106 :-) a napasovat sa dá, len neviem či tie tlačítka ti budu aj fungovať Citovat
jakub106GTI Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 zatím jsem nic takovýho neviděl..Chtěl by jsi aby jsi s nim ovládal rádio jo?Dalo by se to udělat ale bude to asi dost sraní s tim Citovat
Starejbar Odesláno 6. srpen 2008 Autor Odesláno 6. srpen 2008 Přesně tak, chtěl bych to narádio, ne že by se mi origoš nelíbil, ale kdybych ho měnil tak než nějaký sportovní tak radši něco na pohodlí :-) zkusím se po tom asi kouknout po vrakáčích nebo to jinak pořešit. Když se mi to povede tak dám vědět ;-) Jsem právě koukal po netu a nïc :-/ tak to možná zkusím pořešit z jinýho auta a uvidíme, třeba by to i fungovalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.