Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau , chtěl jsem se jenom informovat kam připevnit táhlo od centrálu v zadních dvěřích ( ne pátých). Centrál Jablotron. Předek mám hotový a na zadek mi zas moc nezbylo času. Tak se ptám atˇ u toho dlouho neztuhnu. Co jsem se díval tak zas tak jednoduchý jako u předních to asi nebude. Please poraďte. Přece víc hlav ....:(:(:papa

Odesláno

Já jsem si centál dával nedávno na Peugeot 205 XE (5 dveř, r.v. 1991). Vše bylo připravené. U zadních zámků mám místo, kde jsme to zacvakl k zámku a to vše. Cetrál byl také kupovaný od Jablotronu (\"dálkový ovladac centrálního zamykání za 1939,-Kč).\" Nevím, zkus se na to podívat pořádně.Musel jsem oddělat i čalounění. Nevím zda záleží na typu,ale vše by mělo být stejné.

Odesláno

No motorky mám uchycené jsou tam na to přesně díry, kde původné byly bílé záslepky, ale i tak jsou dost daleko od zámku natož od táhla, které vede někde nahoře podél okna. Asi zkusím vyšroubovat zámek a možná na něco přijdu. Ale byl bych vděčný za jakou koliv myšlenku. Jo a co dát do pátých dveří? Je lepší servo ne el.mag. odskok.:):)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...