Warmann Odesláno 15. březen 2004 Odesláno 15. březen 2004 Čau , chtěl jsem se jenom informovat kam připevnit táhlo od centrálu v zadních dvěřích ( ne pátých). Centrál Jablotron. Předek mám hotový a na zadek mi zas moc nezbylo času. Tak se ptám atˇ u toho dlouho neztuhnu. Co jsem se díval tak zas tak jednoduchý jako u předních to asi nebude. Please poraďte. Přece víc hlav ....:( Citovat
Jarda Muller Odesláno 16. březen 2004 Odesláno 16. březen 2004 Já jsem si centál dával nedávno na Peugeot 205 XE (5 dveř, r.v. 1991). Vše bylo připravené. U zadních zámků mám místo, kde jsme to zacvakl k zámku a to vše. Cetrál byl také kupovaný od Jablotronu (\"dálkový ovladac centrálního zamykání za 1939,-Kč).\" Nevím, zkus se na to podívat pořádně.Musel jsem oddělat i čalounění. Nevím zda záleží na typu,ale vše by mělo být stejné. Citovat
Warmann Odesláno 16. březen 2004 Autor Odesláno 16. březen 2004 No motorky mám uchycené jsou tam na to přesně díry, kde původné byly bílé záslepky, ale i tak jsou dost daleko od zámku natož od táhla, které vede někde nahoře podél okna. Asi zkusím vyšroubovat zámek a možná na něco přijdu. Ale byl bych vděčný za jakou koliv myšlenku. Jo a co dát do pátých dveří? Je lepší servo ne el.mag. odskok.:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.