Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdar borci dlho som tu medzi vami nebol ale zase sa tu vraciam vas kuknut a tzeda idem trošku si poriešit hudbu do mojej 307 hatchback a teda rozhodol som sa pre subwofer prave JBL BTX 250 kto ho poznate čo nan hovorite kym mi pride tak ma bud potešte alebo sklamte heh ale ratam že sklamanie by nemalo prist pri tomto subwoferi a teda celkom od JBL ??:myslim

a len dodam že do predu pojdu repraky kompo set Impulse 6.5 RMS 200W / MAX 400W samozrejme dvojpasmove delene pozname tieto repro určite a radio mam Sony explod CDX CA-900 4X52W... sa nechvalim ale chcel som všetko dodržat sony explod ked mam radio ale tak skombinoval som to rozne aj kvoli cenovej relacii ale tak len ten JBL stoji 12litrou...

Odesláno
Původně zaslal: robozv

no vitaj co kridlo uz mas???:papa

nazdaar nazdaar :papa noo ešte stale nieje dostal som sa do situacie ked som nemal čas ani poriadne umyt auto ani nič vela prace a zhon trošku problemy atd poznaš to niekedy obdobie blbe :D ale už je pohodka a idem na to kridlo beriem čo si mi poslal link a maju k nemu aj lep na spoilere za 79sk taku tubičku čo akurat stači tak si ho dam do laku a nalepim to chcem buduci mesiac lebo teraz idem na ozvučenie konečne :super:super:super:aut

Odesláno

mas zistene co bude stat lak? ak si pamatas co mam skrabanec na prednom narazniku vykaslal som sa na to lebo u nas v jednom lakirnictve co maju farby na auta maju moj otien v ponuke ale nema nan recepturu zevraj nova farba auto ma 2roky nechapem a v druhom lairnictve maju uz iba vodourieditelne farby a tam ma to bude stat 3000sk,- kaslem na to asi to vyriesim nejakou ciernou nalepkou (mozno)

Odesláno

hmm noo pekne teda nič moc sakra to je dost na to že maš len kuštit narazniuku chyteny.. noo moc som neriešil ten lak lebo spolieham že to nebude tak drahe mam 4 roky autí fasrba klasicka červena ktora by nemala byt tak problem namiešat ako metaliza a teda snad na to kridlo nebude tak moc tej farby treba hm...:myslim ale chcem ho aspom to kridelko male chcem ;)

Odesláno

noo tak kompa už su namotirovane a teda stale čakam na ten JBL a neako nechodi a nitko o nom evidentne nič nevie tak saneham prekvapit a inak s impulse comp 6.5 uplna spokojnost čo sa týka zvukutak celkom na urovni a teda viac ako na urovni za tie peniaze myslim že super volba a viem ich zohnat pod cenu ako su v obchode :super:super:super

post-0-1410960167052_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...