PJDefort Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 ahoj, měl jsem na počítadle údržby po zapnutí zapalování ještě asi 5000 km a jednou sem přišel do auta a najednou tam bylo 1500km...teď sem ujel asi 100km a už tam je jen 1100km...nevíte kde by moh bejt problém? P206 r.v.04 ...zase problém před dovolenou...minulej rok se tejden před dovolenou musel měnit chladič [upravil dne 25/7/08 PJDefort] Citovat
buga Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 moja logika hovori ze tych 5000km znamenalo ze si mal este 5tis ku nasledujucej servisnej prehliadke.. neviem ci by to malo zkocit znicoho nic na 0 ale to ostatne vyzeraaa tak ako keby to uz preslo hranicu a uz pridaava, cize uz si mal pred 1000 resp.1100 ist na servisku... co si mal s chladicom?? Citovat
PJDefort Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 hoj...no já už sem ve čtvrtek objednanej na garančku...myslim si, že ty kilometry z těch 5000km skočili na ten 1000 sami, protože na poslední garančce sem byl 8/2006, takže si to tam upravilo podle roků...kilometrovej proběh mám malej...tohle bude 30000km prohlídka...tak sem zvědavej co všechno vyměněj.. jinak ten chladič měnili proto, protože utíkala chladící kapalina...nikde to nějak nebylo vidět...normálně sem s tim ujel 1000km a dolil sem asi 2 litry destilky...akorát pak byl ten chladič celej orosenej, byli na něm dole takový zelený cucky od chladičky...tak se vyměnil chladič a od tý doby je klid...po roce furt září novotou :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.