Y2K Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 jj...tesnenia chcem nakupit nove Teda uvidime v akom stave budu tie co tam su Citovat
BrankoKK Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 daj potom vediet ako si pochodil... ja ked som vymenil katy, tak mi ta sprosta kontrolka hned zhasla, ani som ju nemusel vypinat cez dia... Citovat
BrankoKK Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Původně zaslal: Y2K jj...tesnenia chcem nakupit nove Teda uvidime v akom stave budu tie co tam su tesnenia daj nove - vsetky dokopy stoja tusim okolo 30 eur, to neni az taka katastrofa - su tam tri Citovat
Y2K Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 no sa mi zda ze ich tam je viac... Ale to je jedno, jasne ze radsej nove, ale zas ked stare nebudu nijak zle nebudem to silit. Hlavne preto ze ked ich objednam zas neviem kolko bude trvat kym pridu. A zatial ani neviem kolko presne a akych tam ide. Ale cez vikend budem mudrejsi Citovat
BrankoKK Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 budes lahat pod auto ci mas dakoho, ze ti to da pekne na zdvihak??? Citovat
BrankoKK Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Původně zaslal: Y2K no sa mi zda ze ich tam je viac... Ale to je jedno, jasne ze radsej nove, ale zas ked stare nebudu nijak zle nebudem to silit. Hlavne preto ze ked ich objednam zas neviem kolko bude trvat kym pridu. A zatial ani neviem kolko presne a akych tam ide. Ale cez vikend budem mudrejsi no, jo mas pravdu, ty ked menis vsetko, tak je tam toho urcite viac, ja som ten krat menil cisto iba katy Citovat
Y2K Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 no bud pojdem nad jamu co mam u babky alebo chalanom do servisu na zdvihak.... Ale zatial ta prva varianta Citovat
Y2K Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 Tak dnes som bol odviezt auto do servisu na vymenu spominanych katov a lambda sond. Soom velice zvedady Citovat
Chepp Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 jj.. cekame na echo jak to dopadne... nemylne predpokladam ze brzo se tam dostanem vsichni... preci jenom neni to nesmrtelne. Citovat
tomaso-t2 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Ahoj , mam stejnou barvu jako ty tak jsem si rikal ze by se ti mozna hodila torcha inspirace - je to snizeny, folie, kola 17, pneu 225/45 , dolakovany prahy a zrdcatka , ladenej vejfuk , a kridelko, jeste planuju dolakovat brdice na modro jinak co se tyce exterieru myslim ze je to tak akorat vic bych do toho auta nezasahoval tot muj nazor.... kdyz budes mit zajem muzu poslat vic foto... Citovat
BrankoKK Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Y2K Odesláno 9. červenec 2010 Autor Odesláno 9. červenec 2010 A čo z toho si mam zobrat ako inšpiráciu ? všetko okrem folii mám plus ešte duplex a brzdy keramika. Krídlo na mna je už moc tie spetaky vo farbe sa mi nepáčia [upravil dne 9.7.2010 Y2K] Citovat
BrankoKK Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 no, bez urazky kamo, ale toto coupe je trocha cistejsie nez tvoje... sorry, ked som ta nahodou urazil!!! Citovat
tomaso-t2 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Je sorry , jsem neprojel cely vlakono jen jsem cetl zacatek jak se tam jeste resilo co tam das atd. a ted koukam ze to mas hotovy;) - jak se rika nejdriv cti a pak pis .... jinak gratulace super karka , jak rikam zluta a cervena jsou best myslis ze by sli do 2litru namontovat bremba z v6 ???? Citovat
tomaso-t2 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 no spis bude problem je sehnat co??? Citovat
BrankoKK Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 na ebay mas brzdice a koyucov habadej, nove jednoznacne nekupuj, je to nechutne predrazene akurat sa priprav na repasy napravy... Citovat
Y2K Odesláno 9. červenec 2010 Autor Odesláno 9. červenec 2010 a mne k dokonalosti chyba este siber a motor Citovat
BrankoKK Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 no, lebo tvoje auto som este na ziadnej fotke nevidel vyglancovane:D:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.