Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 coupe - zlty clen rodiny - auto bohuzial predane...ale naslo sa :)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

jj...tesnenia chcem nakupit nove

Teda uvidime v akom stave budu tie co tam su

tesnenia daj nove - vsetky dokopy stoja tusim okolo 30 eur, to neni az taka katastrofa - su tam tri

Odesláno

no sa mi zda ze ich tam je viac...

Ale to je jedno, jasne ze radsej nove, ale zas ked stare nebudu nijak zle nebudem to silit.

Hlavne preto ze ked ich objednam zas neviem kolko bude trvat kym pridu.

A zatial ani neviem kolko presne a akych tam ide.

Ale cez vikend budem mudrejsi

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

no sa mi zda ze ich tam je viac...

Ale to je jedno, jasne ze radsej nove, ale zas ked stare nebudu nijak zle nebudem to silit.

Hlavne preto ze ked ich objednam zas neviem kolko bude trvat kym pridu.

A zatial ani neviem kolko presne a akych tam ide.

Ale cez vikend budem mudrejsi

no, jo mas pravdu, ty ked menis vsetko, tak je tam toho urcite viac, ja som ten krat menil cisto iba katy

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj , mam stejnou barvu jako ty tak jsem si rikal ze by se ti mozna hodila torcha inspirace - je to snizeny, folie, kola 17, pneu 225/45 , dolakovany prahy a zrdcatka , ladenej vejfuk , a kridelko, jeste planuju dolakovat brdice na modro jinak co se tyce exterieru myslim ze je to tak akorat vic bych do toho auta nezasahoval tot muj nazor.... kdyz budes mit zajem muzu poslat vic foto...

Odesláno

A čo z toho si mam zobrat ako inšpiráciu ? :) všetko okrem folii mám plus ešte duplex a brzdy keramika. Krídlo na mna je už moc ;)

tie spetaky vo farbe sa mi nepáčia

[upravil dne 9.7.2010 Y2K]

Odesláno

Je sorry , jsem neprojel cely vlakono jen jsem cetl zacatek :mad: jak se tam jeste resilo co tam das atd. a ted koukam ze to mas hotovy;) - jak se rika nejdriv cti a pak pis .... jinak gratulace super karka , jak rikam zluta a cervena jsou best :aut myslis ze by sli do 2litru namontovat bremba z v6 ????

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...