Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

406 coupe - zlty clen rodiny - auto bohuzial predane...ale naslo sa :)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

OK, skusim, len to moze aj nemusi byt potom len nahoda.

Zrejme to bude OMW a zrejme v AT :papa

No.....tak vem OMW-a uvidíš(kdyby měli ňákej víceoktanovej,tak vem ten)............

Fakt-kdykoliv vezmu agip,tak je konec.......A další věc -jestli vyjíždíš nádrž,tak to může bejt taky tím....Lepší je nádrž průběžně dotankovávat,než to vyjíždět do prázdna----Na dně můžou bejt usazeniny(nebo vysrážená voda),který natankováním rozvíříš,a pak ti jdou do motoru,a to může pak taky vyhodit tu chybu...

Rada č. 1 - Změnit benzínku za kvalitnější

Pokud nepomůže to,tak přichází na řadu Rada č. 2 - Neyvjíždět nádrž do prázdna-vždycky tam 1/4 nech,dotankuj to.

No a pokud by nepomohlo ani to tka Rada č. 3 - Kup si takovou tu čistící směs,a nasypej to do nádrže,ono by to mělo pročistit-naváže to na sebe vodu a nečistoty,který pak normálně za jízdy spálíš,a nádrž je jako nová.....

Podle mě ti jedna z těch věcí vyřeší problém...dobrou :papa

Odesláno

Kvalitu Benziny mozem potvrdit berem sice naftu verva a nikdy som nemal problemy s naftou (zozere vsetko), ale ked som dal tu Vervu tak motor oproty normalnej nafte je tichsi (potvrdil to aj nezavysli pozorovatel ktory nevedel ze som dal inu naftu a upozornil ma on, ze co som spravil s motorom ked ide tychsie rano po starte). A inak ak ides do AT (predpokladam rakusko) tak chod cez breclam a tam benzina je (inak potrebujes Benzina Plus) na normalnej tie aditivovanejsie paliva nemaju.

Odesláno

Já mám teda benzin,a když dám Verva 100 tak so chod motoru zdá plynulejší,bez klepání,a líp jde do otáček-a má i jinej zvuk-jak říkáš.........

Odesláno

Jo a este k tomu tankovaniu, tankujem az ked zacne svieti hladne oko :D

A prilbizne dojazd je tak okolo 30-40 km.

Menej sa mi este asi nestalo...

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Jo a este k tomu tankovaniu, tankujem az ked zacne svieti hladne oko :D

A prilbizne dojazd je tak okolo 30-40 km.

Menej sa mi este asi nestalo...

to už je dost málo-to taky může být problém.....Určitě bych zkusil nasypat do nádrže tu čistící sračku,protože to mi pomohlo..měl jsme podobnej problém(s benzínem AGIP) ..........

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Znova sa sporadicky objavuje....vsimol som si ze ked motor viac vytacam tak sa objavuje menej.

Kazdopadne kupil som tu \"sracku\" do palivovej sustavy.

Uvidime...

ak nic, no tak zas len diagnostika :bojim

PS: Ale sranda je ze pred vymenou lambda sond mi vyhadzovalo katalyzator 40280 a ten teraz uz vobec ale pre istoru druhy 40380.

[upravil dne 8.7.2009 Y2K]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Oprava termostatu za nami...

Vlastne je novy, aj vsetky teplotne cidla, okrem tych na saharach. Plus nove gulove capy, ramena a stabilizatory prednej napravy a krytky gulovych capov. Vymenena chladiaca kvapalina a co je hlavne nove gumy Good Year Eagle F1.

Zasa krasny pozitok z jazdy a konecne sa nic nekazi a vsetko bezi ako ma...tuk tuk

• O 4 týdny později...
Odesláno

Naposledy som to asi zakrikol pretoze vcera sa mi podarilo zrazit zajaca.

Odniesol si to naraznik predny, lava hmlovka, samozrejme krytka tazneho oka, lavy predny plast ktory je pred kolesom a troska podbeh a chyba mi \"grill\" v strede naraznika.

Bal som sa aj o chladic ale ten vyzera byt v poriadku.

Presne skody vsak budu zrejme po demontazi naraznika.

PS: Na foto to tak nevyzera ale nazivo to je horsie :D

Kto by mi chcel dat darcek k narodeninam aspon ma namet :D

[upravil dne 26.10.2009 Y2K]

post-0-14109610501887_thumb.jpg

Odesláno

Tak toto naserie, taky nadherny voz a taka \"blba\" nehoda, keby si clovek za to mohol aspon sam, takto to este viac naserie:bacha

Dufam ze ho das dokopy:roker

Odesláno

Tak to ano...naserie to riadne....

A keby to aspon bola \"moja chyba\"...

Ale ja som toho zajaca videl, zacal som brzdit z asi 100 tak na 40, ked on sa rozbehol do pola...tak som uz brzdit prestal...a asi 3m odo mna si to zajac rozmyslel a sup ho na cestu, a samozrejme to sa nedalo uz nic robit...

Takze este aj zrazka v malej rychlosti a predsa toto...

Ako vravim, na foto to tak nevyzera, ale naraznik je dost poniceny hlavne zvnutra.

No a dokopy ho dam to je iste, otazka uz len je kolko to bude trvat sakra.

Peniaze ma az tak nemrzia, ale ta robota, behacky a cas kua.

PS: Ale aspon uz dam konecne prelakovat ten iny odtien kapoty ;)

[upravil dne 27.10.2009 Y2K]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...