Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 coupe - zlty clen rodiny - auto bohuzial predane...ale naslo sa :)

Recommended Posts

Odesláno

Okrem toho ze dnes bol den BLBEC tak aby som sa este pekne nasral....

Naposledy co som daval robit podvozok som do servisu priviezol aj ten kus plastu co som zhanal pol roka a nakoniec v pazote kupil, ten trojuholnik co ide pod hmlovku. No a povedal som im ze nech ho tam pripevnia kam ma ist, ze to tam chyba.

Vsetko spravili, samozrejme som to nijak nekontroloval.

Dnes idem po dialnici, zrazu nejake svistanie, po chvili rana a uz to bolo. Presne som vedel co sa stalo.

Zastavil som, no a samozrejme trojuholnik nikde :grr. Proste ho tak \"SUPER\" pripevnili ze sa za jazdy utrhol.

Samozrejme zobral zo sebou aj upevnenie \"lizatka\" ale to zas nie je tragedia, 2 srobiky a je to...no ale proste parada zas :bacha

Odesláno

taketo veci sa fakt oplati radsej zrobit si sam, lebo oni sa s tymto neradi zaoberaju a vzdycky to odflaknu.

ja ked si idem po auto do servisu, prve co pozeram:

1) ci je zajebane, lebo moje auto je vacsinou ciste a ked mi to oni zaspinia, tak jednoducho nezaplatim ucet, kym neni auto v takom stave jak som ho doniesol

2) pohlad zospodu, ci nieco nekape

3) kontrola brzd

4) a podotahujem si kolesa...

ked mi menili rozvody, musi sa tam dost vela veci rozoberat, takze ked som prisiel po auto, som to tam asi pol hodiny kontroloval, pozerali na mna, ci nie som posahany

a na pravom prednom kolese boli vsetky sroby dotiahnute asi tak, ze mi kluc spadol dolu z kolesa ked som ho nasadil, takze mali potom po pici...

odvtedy dostavam vzdycky vypiglovane a podotahovane auto...

Odesláno

ale zase na druhej strane nikdy nerobim to, ze stojim v dielni a pozeram, ze co a ako robi...

jednak je on pod tlakom, vzdycky sa horsie maka, ked na teba dakto cumi a si vezmi, ze sa opytas na nejaku vec, uz sa trocha zarozpravate a uz moze potom zabudnut nejaku tu malickost

takze v klude ich nechat...

Odesláno

cece, od soboty mam stejny problem. chtel jsem se jet podivat na novy viadukt nad Povazskou Bystricou. jaxi to tak vyficim po dalnici, tak nekde na urovni Puchova najednou od leveho kola hluk jakoby defekt. hned zastavim, ale kolo OK. tak dojedu na nejblizsi odpocivadlo a tam jsem zjistil, ze se tomu trojuhelniku ulomil uchyt na narazniku a napor vzduchu plast ohnul az na zem. pekne se o asfalt ohobloval a opalil.

horsi je, ze se mi ho po dojeti domu nepovedlo odmotovat. jeden z tech zkur..nych torxu (zelene) nesel odsroubovat. takze tam ted plast drzi pomoci dratu a plastove stahovacky. a taky nevim jak tak novy plast primontuju, pac se ulomil ten uchyt na narazniku (cervene)... :nevim

IMG_1341.jpg

IMG_1340.jpg

Odesláno

Ten ktory sa ti neda odskrutkovat proste toc v smere hodinovych ruciciek, kym ho neulomis ;) A co hovoris na nsu super estakadu :D

Zas sa len potvrdilo, ze odkedy si nedavam auto do servisu, tak je vsetko v pohode:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Ten ktory sa ti neda odskrutkovat proste toc v smere hodinovych ruciciek, kym ho neulomis ;) A co hovoris na nsu super estakadu :D

s tim sroubem jsem nehnul ani po nastrikani olejoveho spreje na uvolnovani zavitu. jeste to musim zkusit s kvalitnim naradim.

estakadu jsem nevidel, pac jsem pak z dalnice radsi sjel a vratil se na zakladnu. :)

Odesláno

ked sa ti podari dat dole to lizatko, tak by ti mal vypadnut aj ten plast, to lizatko ho drzi

ja ked som sundaval lizatko ( posielal som ho do mladej boleslavi na pokarbonovanie;) ), tak mi ten plast sam vypadol, neviem, ci je to teda normalka, alebo mam ja nieco odlomene:aut ( kazdopadne ziadne poskodenie som si tam nevsimol )

skus to spojit len nejakym plieskom, mozes ho uchytit tam ako lizatko a do toho plastu navrtaj dieru a hotovo....

Odesláno

Tak som to dnes ocihol...

Samozrejme ten drziak z naraznika chyba, inak je vsetko celkom v poriadku.

No vidim to na novy plast plus uchytenie samodomo lebo clovek sa uz nemozem na nikoho spolahnut.

Horsie je ze ten plast zasa nikde nemaju a ze objednavka tak 3-4 tyzdne :D

Nemam slov...

Odesláno

Plast objednany v pazote...co uz.

Ale co je podstatnejsie, do konca tyzdna budu snad doma katy a predkaty a teda cele zvody aj s lambdami.

Tak to skusim pomenit ci uz nebude hlaska znama ;)

A teda skusim si to vymenit sam tak som zvedavy :D

Odesláno

ved jasnee....

Ja len ze toto je taky zasah kde sa akosi nema co pokazit, si myslim.

Ine by bolo motor rozobrat alebo tak....

Ak mas nejaky tip na co si mam dat bacha ked tak daj sem...teda okrem tych srobov ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...