Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to víš,a to není všechno co chci dávat.ale ty zrcátka se mi na tom fakt líběj.viděl jsem je na jednom dánským peškoj a vypadalo to úchvatně

Odesláno

taky jsem o M3 uvazoval, ale nakonec jsem od toho ustupil a dam do laku cela puvodni zrcatka :-)

Odesláno

Myslíš ty co jsou na fotce?

Ty se mi moc líbí taky o nich přemýšlím. Měl jsem je na škodovce. Ale viditelnost noc moc. Chtělo by to nechat udělat do toho lepší zrcátka.

post-0-14109601519467_thumb.jpg

Odesláno

no mám tám proline 225/45/17+ještě budu dávat podložky do zadu 2,5 a do předu 1,5cm.jasně to jsou ty zrcátka.ale dám jet tam asi až po zadní čirý optice

Odesláno
Původně zaslal: jackie

no mám tám proline 225/45/17+ještě budu dávat podložky do zadu 2,5 a do předu 1,5cm.jasně to jsou ty zrcátka.ale dám jet tam asi až po zadní čirý optice

Hod sem foto jak ta tvoje 406 vypada.

No nevim mě se moc zadní čirá optika nelíbí ale každej má jinej vkus;)

jinak máš parádní auto,takoví jednoduchý ale opravdu je moc hezký.takovýhle úpravi se mi líběj jednoduchý žádný přeplácaný

Děkuji:)

[upravil dne 24.7.2008 čakom]

Odesláno

já našel světla jiný než ty co dávaj všihni a vypadaj moc dobře.fotky sem hodím až po laku ted mám auto připravený na lak a fotky budu mít až po tom

Odesláno

já našel světla jiný než ty co dávaj všihni a vypadaj moc dobře.fotky sem hodím až po laku ted mám auto připravený na lak a fotky budu mít až po tom

Nejsou to světla jak měl petr 406 red?

Snižovat to budeš?

[upravil dne 24.7.2008 čakom]

Odesláno

ten tam měl ty jako origo ale celý bílý ne?jasně,ale jako ty jenom prožinama taky weitec,ale jenom 40/40.hned jsem hodim fotku tech světel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...