soptik155 Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Čus kluci chtěl jsem se optat...mám 406 a koupil jsem si rádio panasonic...vyndal jsem originální rádio odpojil iso konektory a na ně jsem zapojil nové rádio uplně bez problému nemusel jsem rozebírat vubec boky,ale rádio když hraje nahlas tak se zadní část začne ohřívat mám jenom strach aby tam něco nechytlo ze zadu tak jsem se chtěl optat jak jste to řešili vy kteří jste tam dávali rádio na mp3 místo originálního díky moc Citovat
Partner Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 to je v poho to je chadič,mě se to taky hřeje docela slušně a zesíky taky to je normální ničeho se neboj. Citovat
soptik155 Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 no já jenom aby tam třeba nechytli ty kabely a nebo ten zadní plast nerad bych aby mi vyhořelo auto Citovat
soptik155 Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 oni seti kabely opírají o ten plast a jak je to rádio zašoupnutý dovnitř tak se zase ty kabely opíraí o ten rozpálený chladič....tak mám strach aby to nechytlo Citovat
Ditrostravacity Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 všechny rádia hřejou proto tam je ten hliníkový chladič který je tak horký to samé zesák co mám na woofru..po půl hodině napulno by se na děm daly smažit vajca:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.