milhaus Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Ahoj pežoťáci, mám problém s nahodilým chcípáním motoru.Zatím se mi to stalo v průběhu půl roku třikrát,naposledy včera mě nechala 309 stát na kruháči:(....Vyřadil jsem a bylo to,za 5 minut to normálně chytlo...Nevím,kde hledat chybu,včera jsem kontroloval svíčky ( a urval jsem kabel:bojim mimochodem) projistotu... V pátek s tím chci jet na Slovensko.....V prodejně,kde jsem kupoval sadu kabelů mi prodavač řekl,že to může být snímačem otáček a že se četnost chcípání bude zvyšovat... Citovat
309GT Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Jo,měl pravdu,snímač otáček občas zazlobí,ale mě to jednou dělalo palivo a přívod vzduchu,prostě všechno projdi a uvidíš co se nedaří.Přeji hodně štěstí Citovat
striker Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 ahoj muze to byt take rele ke vstrikum...pripadne konektor v cerpadlu .. Citovat
KoudaK Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Mě pomohlo vydělat ŘJ a sejmout z ní kryt a vyfoukat z ní prach.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.