Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Jakub Řehulka
Odesláno

A ty toho bíleho pegueta rozprodavas uplne? Co by jsi chtel za tu predni masku?a mas jeste nejake dalsi fotky?

Odesláno
Původně zaslal: riderRLM

a to sanie je len imitacia ci je tam naozaj dierka :):cool:

Je funkční,přímo pod ním byl sportovní filtr,tak že vzduchu tam šlo dost:)
Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Původně zaslal: 309GT

Zdravim,našlo by se všechno:D

Tak to naceň a jestli by jsi byl ochoten s tím skáknout na poštu..
Tak mám špatnou zprávu.To čidlo to nemělo,klakson je rozbitej samotné relátko asi nemá cenu posílat co...?

[upravil dne 17/11/08 309GT]

Guest Jakub Řehulka
Odesláno

Jo,rozprodáváme to úplně celé.Maska,křídlo,kola,nárazníky,světla,blinkry a interier už nejsou

Asi bude jednodušší napsat co zustalo.....a da se ještě použít na jinný typ ne?!:mrkdik za odpoved nebo kdyz tak hod foto co tam mas na skladu:papa

Odesláno

Tak mám špatnou zprávu.To čidlo to nemělo,klakson je rozbitej samotné relátko asi nemá cenu posílat co...?

No uvidíme jestli ho neseženu tady někde poblíž.. Aspoň bych měl nějakéj balíček pod kmenem..

Odesláno

hm kaslem nato aj tak si moc daleko..a mne by to tak xladilo asi tak vakuovku a hlavu :D

Odesláno

hm kaslem nato aj tak si moc daleko..a mne by to tak xladilo asi tak vakuovku a hlavu :D

Jasný,nevadí:D
Odesláno

No uvidíme jestli ho neseženu tady někde poblíž.. Aspoň bych měl nějakéj balíček pod kmenem..

Jasný,když tak by se ty relátka poslali....to by nebyl problém.
Odesláno
Původně zaslal: Jakub Řehulka

Jo,rozprodáváme to úplně celé.Maska,křídlo,kola,nárazníky,světla,blinkry a interier už nejsou

Asi bude jednodušší napsat co zustalo.....a da se ještě použít na jinný typ ne?!:mrkdik za odpoved nebo kdyz tak hod foto co tam mas na skladu:papa

Je tam celá zdravá kastle,z motoru by se nechalo taky něco vzít,motorky na stěrače a podobně,jinak celá plechařina,zadní náprava po repasu,....je toho dost:)
Guest Jakub Řehulka
Odesláno

Původně zaslal: Jakub Řehulka

Je tam celá zdravá kastle,z motoru by se nechalo taky něco vzít,motorky na stěrače a podobně,jinak celá plechařina,zadní náprava po repasu,....je toho dost:)

Mám problém s dveřmi kufru nedrží mi nahoře!pořád padají dá se to nějak vyřešit?třeba ty písty vyměnit?

Odesláno

Vyřešit to jde,ale nevím jestli ty pístnice byli v pořádku,podívám se....Jinakto může dělat plato,jestli jsou na něm repráky tak je těžší.....

Guest Jakub Řehulka
Odesláno

Vyřešit to jde,ale nevím jestli ty pístnice byli v pořádku,podívám se....Jinakto může dělat plato,jestli jsou na něm repráky tak je těžší.....

na platu repraky nemam!myslím že to jsou písty tak se podivej...dik

Odesláno

Ahoj, chtěl bych se tě zeptat, jestli tam nemáš páčku na přepínání světel. Nebo jestli někdo nevíte jak jí opravit. Přestalo mi jít přepínání dálkových světel....

Odesláno
Původně zaslal: Murpina

Ahoj, chtěl bych se tě zeptat, jestli tam nemáš páčku na přepínání světel. Nebo jestli někdo nevíte jak jí opravit. Přestalo mi jít přepínání dálkových světel....

Zdravím tě,páčku jsem si nechal já,protože taky začala blbnout.Opravit se asi nedá,možná ji sundat a podívat se na ní,jsou tam pružinky tak jestli není vypadlá...bohužel.Jinak nová je hodně drahá..:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...