Guest Jakub Řehulka Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 A ty toho bíleho pegueta rozprodavas uplne? Co by jsi chtel za tu predni masku?a mas jeste nejake dalsi fotky? Citovat
309GT Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 Jo,rozprodáváme to úplně celé.Maska,křídlo,kola,nárazníky,světla,blinkry a interier už nejsou Citovat
riderRLM Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 a kapota s tim nasavanim este je? Citovat
309GT Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 Ano,kapota stále je.Je v dobrém stavu Citovat
riderRLM Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 a to sanie je len imitacia ci je tam naozaj dierka Citovat
309GT Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: riderRLM a to sanie je len imitacia ci je tam naozaj dierka Je funkční,přímo pod ním byl sportovní filtr,tak že vzduchu tam šlo dost:) Citovat
309GT Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: 309GT Zdravim,našlo by se všechno:D Tak to naceň a jestli by jsi byl ochoten s tím skáknout na poštu.. Tak mám špatnou zprávu.To čidlo to nemělo,klakson je rozbitej samotné relátko asi nemá cenu posílat co...? [upravil dne 17/11/08 309GT] Citovat
Guest Jakub Řehulka Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: 309GT Jo,rozprodáváme to úplně celé.Maska,křídlo,kola,nárazníky,světla,blinkry a interier už nejsou Asi bude jednodušší napsat co zustalo.....a da se ještě použít na jinný typ ne?!:mrkdik za odpoved nebo kdyz tak hod foto co tam mas na skladu:papa Citovat
KoudaK Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: 309GT Zdravim,našlo by se všechno:D Tak to naceň a jestli by jsi byl ochoten s tím skáknout na poštu.. Tak mám špatnou zprávu.To čidlo to nemělo,klakson je rozbitej samotné relátko asi nemá cenu posílat co...? [upravil dne 17/11/08 309GT] No uvidíme jestli ho neseženu tady někde poblíž.. Aspoň bych měl nějakéj balíček pod kmenem.. Citovat
riderRLM Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: riderRLM a to sanie je len imitacia ci je tam naozaj dierka Je funkční,přímo pod ním byl sportovní filtr,tak že vzduchu tam šlo dost:) hm kaslem nato aj tak si moc daleko..a mne by to tak xladilo asi tak vakuovku a hlavu Citovat
309GT Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: riderRLM Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: riderRLM a to sanie je len imitacia ci je tam naozaj dierka Je funkční,přímo pod ním byl sportovní filtr,tak že vzduchu tam šlo dost:) hm kaslem nato aj tak si moc daleko..a mne by to tak xladilo asi tak vakuovku a hlavu Jasný,nevadí Citovat
309GT Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: 309GT Zdravim,našlo by se všechno:D Tak to naceň a jestli by jsi byl ochoten s tím skáknout na poštu.. Tak mám špatnou zprávu.To čidlo to nemělo,klakson je rozbitej samotné relátko asi nemá cenu posílat co...? [upravil dne 17/11/08 309GT] No uvidíme jestli ho neseženu tady někde poblíž.. Aspoň bych měl nějakéj balíček pod kmenem.. Jasný,když tak by se ty relátka poslali....to by nebyl problém. Citovat
309GT Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: Jakub Řehulka Původně zaslal: 309GT Jo,rozprodáváme to úplně celé.Maska,křídlo,kola,nárazníky,světla,blinkry a interier už nejsou Asi bude jednodušší napsat co zustalo.....a da se ještě použít na jinný typ ne?!:mrkdik za odpoved nebo kdyz tak hod foto co tam mas na skladu:papa Je tam celá zdravá kastle,z motoru by se nechalo taky něco vzít,motorky na stěrače a podobně,jinak celá plechařina,zadní náprava po repasu,....je toho dost:) Citovat
Guest Jakub Řehulka Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: Jakub Řehulka Původně zaslal: 309GT Jo,rozprodáváme to úplně celé.Maska,křídlo,kola,nárazníky,světla,blinkry a interier už nejsou Asi bude jednodušší napsat co zustalo.....a da se ještě použít na jinný typ ne?!:mrkdik za odpoved nebo kdyz tak hod foto co tam mas na skladu:papa Je tam celá zdravá kastle,z motoru by se nechalo taky něco vzít,motorky na stěrače a podobně,jinak celá plechařina,zadní náprava po repasu,....je toho dost:) Mám problém s dveřmi kufru nedrží mi nahoře!pořád padají dá se to nějak vyřešit?třeba ty písty vyměnit? Citovat
309GT Odesláno 18. listopad 2008 Autor Odesláno 18. listopad 2008 Vyřešit to jde,ale nevím jestli ty pístnice byli v pořádku,podívám se....Jinakto může dělat plato,jestli jsou na něm repráky tak je těžší..... Citovat
Guest Jakub Řehulka Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: 309GT Vyřešit to jde,ale nevím jestli ty pístnice byli v pořádku,podívám se....Jinakto může dělat plato,jestli jsou na něm repráky tak je těžší..... na platu repraky nemam!myslím že to jsou písty tak se podivej...dik Citovat
309GT Odesláno 20. listopad 2008 Autor Odesláno 20. listopad 2008 Pístnice tam jsou,ale ruku do ohně bych za ně nedal protože jsou sundané a auto už nemá kufrové dveře Citovat
Murpina Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Ahoj, chtěl bych se tě zeptat, jestli tam nemáš páčku na přepínání světel. Nebo jestli někdo nevíte jak jí opravit. Přestalo mi jít přepínání dálkových světel.... Citovat
309GT Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Murpina Ahoj, chtěl bych se tě zeptat, jestli tam nemáš páčku na přepínání světel. Nebo jestli někdo nevíte jak jí opravit. Přestalo mi jít přepínání dálkových světel.... Zdravím tě,páčku jsem si nechal já,protože taky začala blbnout.Opravit se asi nedá,možná ji sundat a podívat se na ní,jsou tam pružinky tak jestli není vypadlá...bohužel.Jinak nová je hodně drahá.. Citovat
Murpina Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Dík za info...bydlím kousek od Chrudimi, nevíš náhodou o nějakém vrakovišti Peugeot? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.