Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vojti26

Původně zaslal: čakom

to je to nejmenesi pak....hlavni je,ze tam je:D...mam to uz domluveny ze me to bude stat snad jen 350,- ...;)

Ten display jde přehodit bez problému? Není tam třeba jinej konektor?

to mi probuh ani nerikej....jeste to nemam rozebrany...jsem hasic a ted slouzim,tak cekam az odjede veleni a vezmu si auto na dvur a az potom to prehodim....paneboze dej at to pasuje at mam aspon neco jednoduchy:(

[upravil dne 18.7.2008 vojti26]

Toto fakt nevim jaký tam jsou konektory. Zajimal jsem se o montáž pp na starej model o novej jen okrajově.

Odesláno

záměnný nejsou každý má jiný konektor starý má 2 nad sebou po 15 pinech a NEW má jeden vcelku kde jsou dvě řady asi po 9 pinech

Odesláno
Původně zaslal: honza406

záměnný nejsou každý má jiný konektor starý má 2 nad sebou po 15 pinech a NEW má jeden vcelku kde jsou dvě řady asi po 9 pinech

Jde zaměnit z novýho modelu malej display za velkej z novýho modelu?

Odesláno

tak to jsem koukam hodne v prdeli....daj se predelat konektory nejak jednoduse?

Neboj, to co tu píše honza406 tak srovnáva starej model s novým.

Odesláno

tak to jsem si oddychl.....ale porad ve me hodne drime nejistota a strach ale mezi nama novy velky displej ma vazne dve rady po deviti

Ta půl hodky se dozvíš co a jak;)

Odesláno

tak to jsem si oddychl.....ale porad ve me hodne drime nejistota a strach ale mezi nama novy velky displej ma vazne dve rady po deviti

to vím přesně ,protože jsem Ladmanovi dodělával teploměr a na konektor displeje jsem koukal a podle schématu co dával Ferry v sekci palubní počítač je tam někde schéma na NEW model a displej typu A B takže by stačilo snad porovnat co a jak.

Odesláno

co ti na to říci ,vše se probíralo

jinak u Ladmana končili dráty od displeje,přes BSI u zrcátka tak jen aktivoval v BSI měření venkovní teploty a já připojil čidlo ke konektoru pravého zrcátka.Byly tam dva volné

Odesláno

tak je to prehozeny...jen jsem menil zarovicky abych n nej videl a je vse ok....konektory jsou totozne;)...odkud bych mu musel sotahnout drat pro teplomer?

Gratulace.

Odesláno

mam carky,nejni to jeste aktivovany;)...ale prave jsem dokoncil podsviceni tlacitek na okna,tlacitko na prepinani pp a dovymenil displej....tak ted me ceka uz jen diagnostika a modleni;)

moc dik vsem za rady;)

Odesláno

Zdravim vas pani tak dneska som bol v peugeote mam tam znameho a som mu hovoril nech mi aktivuje PP ale bohuzial sa mu to nepodarilo sa odvolaval na to ze tam nie je palubna siet a ze sa neviem napojit tak ze mi to nespustil tak neviem ako dalej viem ze displey tam na to mam je to typ XUD11BTE 97r.v. 2,1TD 406 tak ak niekto ma skuisenost tak nech povie bo nejak mu to musiim vysvetlit bo podlka mna to pojde.

Ked som tam bol tak mi zistili ze auto islo na 80% vykonu chyba mechanizmu na com je plyn lanko precistil a je dobre auto ma grady.

Odesláno

kopíruji tabulku co dával Milhaus65 do sekce Palubné počítač

Ještě jednou: Pal. poč. lze sprovoznit na

D8 stará 406:

3,0 B ES9J4 Ano

2,0 B XU10J4 všechny (podmínka velký display)

1,8 B Xu7JP4 vyjímky- určitě ne s ECU Sagem (-\"-)

1,9 D XUD9TE ne

2,1 D XUD11BTE ano ( -\"-)

data z ECU , ve většině případů se musí tahat drát + uprava páčky.

D9 nová 406:

z malým displayem ne, nevím jestli jde vyměnit

pokud je velký dispaly -

do DAM 9000 bez multiplexu , uprava-výměna páčky přihlášení

od DAM 9001 multiplex (velké placaté páčky) mají z výroby

Doufám, že si to ještě pamatuji

Podobně se dodělává i tempomat.

2x spinač (spojka, brzda, musí být 2x)

Dodání páčky + hlavního vypinače, uprava plastu pod volantem. Natažení kabelu, přihlášení v ECU.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...