Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Seč pri Pardubiciach? Je tam krásne !!! Ale ja som z Prešova, Slovakia, viete kde to je? To je od Vás veľmi vzdialený kus bývalej ČSSR. :-) Ja to tak vidím, že si my Slováci chtiac, nechtiac budeme musieť robiť vlastné zrazy a pošleme Vám akurát fotky. Ale budete samozrejme vítaní aj Vy nám vzdialenejší bratia Slovania.

Odesláno

lordlacik Víš jak je na seči krásně a teďka sem četl že máte levnější benzínek tak se aspoň projedete ;)... není na to jet na víkend do Čech :-) co myslíš ?.. ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Určitě přihodím :-) tedy jestli přijdu na to jak :D bude to Vínová metla 106 1.4 sport :-) tak jsem zvědav. Snad se v něm příliš nezklamu, protože jsem si ho zamiloval na první pohled a posez :-D

Odesláno
Původně zaslal: Starejbar

Určitě přihodím :-) tedy jestli přijdu na to jak :D bude to Vínová metla 106 1.4 sport :-) tak jsem zvědav. Snad se v něm příliš nezklamu, protože jsem si ho zamiloval na první pohled a posez :-D

já se zamiloval na první pohled a svezení... sice když mi ho v bazaru předváděli tak první pocit byl že to dělá jen kravál ale pak mě to přilepilo a malem jsem se po...:D

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

Původně zaslal: Starejbar

já se zamiloval na první pohled a svezení... sice když mi ho v bazaru předváděli tak první pocit byl že to dělá jen kravál ale pak mě to přilepilo a malem jsem se po...:D

No já jsem původně hledal prostě nějaký malý cenově dostupný autíčko, tak jsem projel i punto, corsu clio apod. no a z první stošestky jsem vůbec nadšenej nebyl taku to byl sport ale strašně doramlovanej no prostě hrůůůza, ale líbil se mi poses tak když jsem pak v dalším bazáči viděl dalšího tak jsem hned do něho sedl a už jsem prostě nemohl jinak :-D

hmm ale budu si na něj muste ještě den počkat :-( chjo

Tak až ve čtvrtek :-( kurňa průtahy s papírama :-)

[upravil dne 4/8/08 Starejbar]

[upravil dne 5/8/08 Starejbar]

Odesláno

Tak Piškotek už je skoro týden doma :-) jen ty fotky ještě nemám :-( (pořád jezdím a nemám čas fotit :cool: ) tak kdybyste se někde chtěli srazit tak se rád projedu, jinak výlet na vranov už je naplánovený tak kdyžtak tam :super.

[upravil dne 12/8/08 Starejbar]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...