Lentilka Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 no uvidim jak to bude vypadat v práci Citovat
lordlacik Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Seč pri Pardubiciach? Je tam krásne !!! Ale ja som z Prešova, Slovakia, viete kde to je? To je od Vás veľmi vzdialený kus bývalej ČSSR. :-) Ja to tak vidím, že si my Slováci chtiac, nechtiac budeme musieť robiť vlastné zrazy a pošleme Vám akurát fotky. Ale budete samozrejme vítaní aj Vy nám vzdialenejší bratia Slovania. Citovat
Welis Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 lordlacik Víš jak je na seči krásně a teďka sem četl že máte levnější benzínek tak se aspoň projedete ... není na to jet na víkend do Čech :-) co myslíš ?.. Citovat
s1600 Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 ja bych bral tu mimon,nebo neco kolem toho..i datum i misto.. Citovat
s1600 Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 ja bych bral tu mimon,nebo neco kolem toho..i datum i misto.. Citovat
MrChodny Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Mimon je uplne mimo pro moravaky, o slovacich ani nemluve Vysocina, nejlip v dosahu D1 aby se nikdo nemohl vymlouvat, ze to je daleko. Citovat
jakub106GTI Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Kujone tak 15, 16, 17 je sraz taky v Chlumci nad Cidlinou kam se chystám takže nevim jestli dorazím na vysočinu.Ale spojení srazu 106 se zbytkem myslím že by to bylo taky ok hmm? Citovat
jakub106GTI Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa myslíš tenhle zrušenej? a sakra no tak to sorry to jsem si nevšiml:nevim Citovat
Lentilka Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 ¨ja bych byl pro tu vysočinu i když nevím, jak to bude vypadat v práci... a po dálnici nejedu nemám známku:D Citovat
snow Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Bohužel nevyhovuje mi ten datum,jedu s kolegy z práce na ryby na Sázavu.Spíš bych bral 22-24.8. Citovat
lordlacik Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Welis taká pekná prechádzka na Pežótkovi k naším bratom čechom by bola super. Len časovo neviem či mi to vyjde. Citovat
Lentilka Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 no mě by sedělo i to datum ale 22. jedu na tiesta na mácháč Citovat
Starejbar Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Zdravím, zítra si jedu pro svou první stošestku a kdyby se něco dělo určitě bych se rád zúčastnil. Není nad to nasbírat info od majitelů :-D Citovat
Starejbar Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Určitě přihodím :-) tedy jestli přijdu na to jak bude to Vínová metla 106 1.4 sport :-) tak jsem zvědav. Snad se v něm příliš nezklamu, protože jsem si ho zamiloval na první pohled a posez :-D Citovat
Lentilka Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: Starejbar Určitě přihodím :-) tedy jestli přijdu na to jak bude to Vínová metla 106 1.4 sport :-) tak jsem zvědav. Snad se v něm příliš nezklamu, protože jsem si ho zamiloval na první pohled a posez :-D já se zamiloval na první pohled a svezení... sice když mi ho v bazaru předváděli tak první pocit byl že to dělá jen kravál ale pak mě to přilepilo a malem jsem se po... Citovat
Starejbar Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: Lentilka Původně zaslal: Starejbar Určitě přihodím :-) tedy jestli přijdu na to jak bude to Vínová metla 106 1.4 sport :-) tak jsem zvědav. Snad se v něm příliš nezklamu, protože jsem si ho zamiloval na první pohled a posez :-D já se zamiloval na první pohled a svezení... sice když mi ho v bazaru předváděli tak první pocit byl že to dělá jen kravál ale pak mě to přilepilo a malem jsem se po... No já jsem původně hledal prostě nějaký malý cenově dostupný autíčko, tak jsem projel i punto, corsu clio apod. no a z první stošestky jsem vůbec nadšenej nebyl taku to byl sport ale strašně doramlovanej no prostě hrůůůza, ale líbil se mi poses tak když jsem pak v dalším bazáči viděl dalšího tak jsem hned do něho sedl a už jsem prostě nemohl jinak :-D hmm ale budu si na něj muste ještě den počkat :-( chjo Tak až ve čtvrtek :-( kurňa průtahy s papírama :-) [upravil dne 4/8/08 Starejbar] [upravil dne 5/8/08 Starejbar] Citovat
Starejbar Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Tak Piškotek už je skoro týden doma :-) jen ty fotky ještě nemám :-( (pořád jezdím a nemám čas fotit ) tak kdybyste se někde chtěli srazit tak se rád projedu, jinak výlet na vranov už je naplánovený tak kdyžtak tam . [upravil dne 12/8/08 Starejbar] Citovat
kujon106 Odesláno 12. srpen 2008 Autor Odesláno 12. srpen 2008 Jakej Vranov? Pochlubte se, třeba by se to nechalo udělat tam :-) Já bohužel teďka nemám vůbec čas jet zařizovat ten kemp Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.