Michael coupé Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Mám prosbu,kde lze najít el.chémata na 406 coupe 3.0 V6 manuál a automat,děkuju za info:super Citovat
f3Rd@ Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 bylo by dobre napsat jake el. schema chces. Jestli schema stahovani okynka nebo schema zapojeni ridici jednotky. Citovat
Michael coupé Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 potřebuji schéma el. v motoru od jednotky dále mám kupátko 3.0 V6 190 PS,ale nejede:bojim nejde napojit ani na diag tudíž někde stíplek kábl nebo myška.Pokud otočím klíčem vše se ukáže jen kontrolka diag vůbec (žárovka ok) a nepustí se čerpadlo,pokud čerpadlo pustím natvrdo,tak jde benzín,motor točí,ale nenaskočí,tak nevím,našel jsem svazek kabelů pod baterkou a úlně ohořelej,tak vsázim na to.Mám i elektrikáře,ale ne schéma,za jakoukoliv snahu díky. Citovat
@re Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 tady v topicu jsem psal odkazy na workshop manuály pro oba modely 406coupé (d8-starý a d9-nový model) Topic Citovat
Michael coupé Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 Prosimtě a nevíš kde ho mám hledat nebo fotku prosím,děkuju.Mám nebo spíš kámoš má vrakoviště na Peugeoty atd..tak ho určo má a kdyby jsi něco potřeboval není problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.