Creams Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 No samo, že mě se to nelíbí taky, ale kdyby to pustil na zem a dal 17\" tak by to vypadalo jinak o 100% to by člověk pak i překousl ty ostré nárazníky... ale takhle to vypadá jako tuzing mezi kolem a lemem 20cm mezera Citovat
Kekros Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 paul jane: a neni to náhodou ten šikula co vyrábí ty lízátka ? Nedávno jsem na něj vzpomínal, že bych se stavil Citovat
Miss Scratch Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Nejako se mi tento kombi vuz nezamlouva:-)) asi je to na me takove zelene.-)) a ty kola taky nic moc:-))) Citovat
stalmik Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Mě osobně se to líbí. Ty kola by to ale opravdu chtělo:papa Citovat
Rico1 Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Já si počkám, až to uvidím ve skutečnosti. Stojí tam na obrubníku, takže ani ty mezery nad kolama nebudou tak jako na rovině Jinak ta práce je tam vidět. A každému se libí něco jiného. Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 praci nikdo nebere, dal si s tim dost, asi mi pan bude delat lizatko, ale myslim si, ze ty hrany k tomu moc nesedej :-), kola - alutec storm jsou kola sami o sobe - dost proflakly, ale svyho casu se mi libily na favoritu :-) Citovat
Peugeotik Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Myslim si, ze ku 406 combi sa to nejak nehodi ale je to len moj nazor, ale 100 ludi 100 chuti. Citovat
Bobo.KH Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Za me,me se to libi.:super Kazdymu znas se hold libi neco jineho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.