kadaver Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: vojti26 Haaaale mel by jsi zmenit ten nepravdivej zastaralej obrazek uplne v levo pod jmenem atd:D Pisal som, ze stali 55Zlt...t.j. aj s postovnym ma to stalo 600,-. Veru fotku bude musiet zmenit, ale tak skoro to asi nebude... Vymenit to nie je az take tazke...musis byt opatrny a dat si pozor pri stahovani a nasadzovani ruciciek... [upravil dne 3.7.08 kadaver] Citovat
kadaver Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: malypeto :D Ja mam taketo :D [upravil dne 2.7.08 malypeto] Jo, jo...origo je origo...nedaju sa zohnat...ani ako nahradny diel... Citovat
kadaver Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: corsair.cz 2 kadaver: Prosím tě mohl bys to někdy vyfotit ve tmě, jak vypadá to podsvícení? Jsem fakt zvědavej:mrk díky moc Kedze mame teraz neskoro tmu...tak som musel cakat kym mala zaspi...potom som sa pomalicky odtrepal dole k autu...zapol svetla, pokochal sa...a povedal si, ze vam ich odfotim...a...zabudol som si hore mobil... tak zase az dnes.. Citovat
obaf Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: kadaver Původně zaslal: corsair.cz 2 kadaver: Prosím tě mohl bys to někdy vyfotit ve tmě, jak vypadá to podsvícení? Jsem fakt zvědavej:mrk díky moc Kedze mame teraz neskoro tmu...tak som musel cakat kym mala zaspi...potom som sa pomalicky odtrepal dole k autu...zapol svetla, pokochal sa...a povedal si, ze vam ich odfotim...a...zabudol som si hore mobil... tak zase az dnes.. Priznaj sa, ze ti to nesvieti! :D:D Citovat
corsair.cz Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: kadaver Původně zaslal: corsair.cz 2 kadaver: Prosím tě mohl bys to někdy vyfotit ve tmě, jak vypadá to podsvícení? Jsem fakt zvědavej:mrk díky moc Kedze mame teraz neskoro tmu...tak som musel cakat kym mala zaspi...potom som sa pomalicky odtrepal dole k autu...zapol svetla, pokochal sa...a povedal si, ze vam ich odfotim...a...zabudol som si hore mobil... tak zase az dnes.. Jo ja zapomnel na tu nohu, to sorry, tak budes mit zase nocni vylet dneska Citovat
kveton Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: malypeto :D Ja mam taketo :D [upravil dne 2.7.08 malypeto] Hele, jak vypadaj tyhle budiky v noci? Citovat
kadaver Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 Tak ponukam foto v noci...aktualne, este teple.. Ospravedlnte kvalitu... ...aj ked to mozno tak nevyzera...su rovnako podsvietene ako origo. Ta cervena okolo je kvoli nekvalitnej fotke. [upravil dne 4.7.08 kadaver] Citovat
kadaver Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 ...Pekny vecer priatelia... Citovat
kveton Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 hmm, nevypadá to spatně, ale mě spíš zajmalo, jak vypadaj ty origo bílý budíky Citovat
corsair.cz Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 pěknýýý, díky moc, hlavní je že to svítí budu nad tím uvažovat Citovat
Guest servisman Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 ručičky jsi měl natřít červeným lihovým fixem ,aby byly vidět něco jako moje [upravil dne 3/7/08 honza406] Citovat
corsair.cz Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 nooo to modry podsviceni je jeste hezci, to by se hodilo k tem bilym budikum. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 nad tim pdosvicenim porad laboruju :-) Citovat
malypeto Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Hele, jak vypadaj tyhle budiky v noci? Nejak takto.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.