Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vojti26

Haaaale mel by jsi zmenit ten nepravdivej zastaralej obrazek uplne v levo pod jmenem atd:D

Pisal som, ze stali 55Zlt...t.j. aj s postovnym ma to stalo 600,-.

Veru fotku bude musiet zmenit, ale tak skoro to asi nebude... :)

Vymenit to nie je az take tazke...musis byt opatrny a dat si pozor pri stahovani a nasadzovani ruciciek...

[upravil dne 3.7.08 kadaver]

Odesláno
Původně zaslal: corsair.cz

2 kadaver: Prosím tě mohl bys to někdy vyfotit ve tmě, jak vypadá to podsvícení? Jsem fakt zvědavej:mrk díky moc

Kedze mame teraz neskoro tmu...tak som musel cakat kym mala zaspi...potom som sa pomalicky odtrepal dole k autu...zapol svetla, pokochal sa...a povedal si, ze vam ich odfotim...a...zabudol som si hore mobil... :D tak zase az dnes.. :papa

Odesláno
Původně zaslal: kadaver

2 kadaver: Prosím tě mohl bys to někdy vyfotit ve tmě, jak vypadá to podsvícení? Jsem fakt zvědavej:mrk díky moc

Kedze mame teraz neskoro tmu...tak som musel cakat kym mala zaspi...potom som sa pomalicky odtrepal dole k autu...zapol svetla, pokochal sa...a povedal si, ze vam ich odfotim...a...zabudol som si hore mobil... :D tak zase az dnes.. :papa

Priznaj sa, ze ti to nesvieti! :aut:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: kadaver

Jo ja zapomnel na tu nohu, to sorry, tak budes mit zase nocni vylet dneska ;)

Odesláno

Tak ponukam foto v noci...aktualne, este teple.. :)

Ospravedlnte kvalitu... :)

...aj ked to mozno tak nevyzera...su rovnako podsvietene ako origo. Ta cervena okolo je kvoli nekvalitnej fotke. :)

:papa

[upravil dne 4.7.08 kadaver]

post-0-14109601309663_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

ručičky jsi měl natřít červeným lihovým fixem ,aby byly vidět něco jako moje ;)

[upravil dne 3/7/08 honza406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...