Terazky Odesláno 1. březen 2004 Odesláno 1. březen 2004 Vyskytl se mi maly problem na me 405 Break. Nesviti mi zadni mlhovky, zpatecka a ani osvetleni SPZ nefunguje, zato mi na stredovym panelu sviti neustale kotrolka zadnich mlhovek. Pls. poradte Citovat
Roman Odesláno 2. březen 2004 Odesláno 2. březen 2004 Čau,já bych to tipoval na zlomený kabely.zkus změřit jestli ti jde napětí do světel,případně se podívat na pojistky.Ale nejspíš to bude ten zlomenej drát...:oNechci tě strašit...,já to měl na formanovi-docelas pakec to nastavit... Citovat
Terazky Odesláno 3. březen 2004 Autor Odesláno 3. březen 2004 Pojistky jsou v poradku, to jsem se dival. Me spis zarazi ta kontrolka na stredovym panelu. Zajimalo by me proc sviti? Citovat
Roman Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Proč svítí kontrolka-nejspíš je těch drátů zlomených víc a možná to je někde do šlusu,neboli se ti vrací š?áva z jiného okruhu.Co to dělá když ty mlhny zapneš? R. Citovat
Terazky Odesláno 3. březen 2004 Autor Odesláno 3. březen 2004 Prave, ze vubec nic, jenom ten spinac sepne a sviti neustale. Kudy vlastne vedou v P405 k temto svetlum draty? Citovat
Roman Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Kudy vedou kabely přesně nevím,ale nejspíš po podlaze a zadním sloupkem skrz strěchu tím gumovým bazmekem,nejspíš po obou stranách.Budu asi v dohlednu rozebírat jedno auto,tak se podívám.A měřil jsi jestli tam jde napětí(alespoň žárovkou...)? R. Citovat
Terazky Odesláno 4. březen 2004 Autor Odesláno 4. březen 2004 Promerovat to budu az o vikendu, driv nestiham. Diky za info, az zjistim vic, dam vedet, ale kdyby jsi to nahodou neco zjistil driv, rad uvitam jakoukoliv informaci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.