Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže na dezenty to nevypadá, tak mám dotaz na lidi, co jezdí s 15\". Co rozměr 7x15\" ET13? Nebude předek při rejdu někde dřít, kdyby mělo přijít ještě snížení 30 či 40mm?

[upravil dne 12.3.2009 jiri106xs]

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Nemáte někdo zkušenosti s firmou Cartechgroup? Snažil jsem se s nimi spojit a nedaří se:(

Znám z TF toho, co to tam má \"na svědomí\" :-) Nikdy žádnej problém, dokonce i nějaká slevička tušim padla, když sem tam objednával, tehdá ještě, masku na favorita ;) Jestli chceš, seženu kontakt :-)

Odesláno
Původně zaslal: sallyy

Tak mě dneska dorazily kolečka :D Bohužel ještě nejsem doma, tak je nemůžu nafotit.

Ale jsou to tyto:

328_mam_w2black_big.jpg421_1.jpg

:superBudou moc pěkný na stošvestce:super A ty máš distanční podložky protože ty kola jsou 5ti šroubový:myslim Já jsem v prde.. protože já mam 3 šrouby a na to jsou kola jen z hraček:D

[upravil dne 19/3/09 kub@]

Odesláno

Distanční né, resp. spíše - distanční podložky se změnou roztěče :-) Ale já spíš věřim že se tyhle kola dělají i ve čtyřdíře ;) A jsou moc pěkný, chválim :-) Sem zvědav jak to bude vyzerat na autě ;)

Odesláno
Původně zaslal: sallyy

Tak mě dneska dorazily kolečka :D Bohužel ještě nejsem doma, tak je nemůžu nafotit.

Ale jsou to tyto:

minuly rok jsem o nich uvazoval,na 106 vypadaji krasne..

Odesláno

Nene mám čtyřdíru. Ale nemám je ještě nafocené, takže obrázky zatím jen z netu (proto je to pětidíra) :D

Na živo vypadají uplně úžasně, už aby bylo pěkně a mohly se dát na pažouta:aut

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Původně zaslal: jiri106xs

Nemáte někdo zkušenosti s firmou Cartechgroup? Snažil jsem se s nimi spojit a nedaří se:(

Znám z TF toho, co to tam má \"na svědomí\" :-) Nikdy žádnej problém, dokonce i nějaká slevička tušim padla, když sem tam objednával, tehdá ještě, masku na favorita ;) Jestli chceš, seženu kontakt :-)

Už nepotřebuji díky.:super Chtěl jsem u nich objednat kola, ale čekací doba je dva měsíce, takže jsem objednal jinde a jiná:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...