barenst Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 promin za ja ted prodavam sice 405 s2,0i x4 rv95 s klimou a vse v elektrine za 30 a zda se me to hodne penez no uvidim asi zvednu cenu na 35:) Citovat
f3Rd@ Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Kdyz si vezmes co jsi do toho ted posledni dobou nasypal, tak bys byl blazen to ted prodat. Leda zkus hodit inzerat na nejaky tuning stranky, ale myslim, ze ti tak to nikdo dostatecne neoceni. Citovat
jarajarda Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin dam 500 czk Sem čekla kdy se ozveš Citovat
čakom Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Kdyz si vezmes co jsi do toho ted posledni dobou nasypal, tak bys byl blazen to ted prodat. Leda zkus hodit inzerat na nejaky tuning stranky, ale myslim, ze ti tak to nikdo dostatecne neoceni. Už na tom není co dělat tak už to bude nudný Bez pořizovací ceny auta zhruba 40 000,- [upravil dne 2.7.2008 čakom] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Jak ze ne ? Ja by som hned vedel co dal Dozadu decentne kridlo, vetsie kolesa, dopredu angel eyes. Neviem jak si na tom s vnutrom, ale nejak by sem to komplet precalounil, a poradne odtlmil To uz mas roboty a roboty Popripade zahladit listy... Citovat
čakom Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Lubk0 Jak ze ne ? Ja by som hned vedel co dal Dozadu decentne kridlo, vetsie kolesa, dopredu angel eyes. Neviem jak si na tom s vnutrom, ale nejak by sem to komplet precalounil, a poradne odtlmil To uz mas roboty a roboty Popripade zahladit listy... Co se týče exteriéru tak to je konec nic víc tam cpát nechci. kola už tam vetší nedostanu musel bych dat nižší profil. S tím by se pak nedalo jezdit. Už ted je to tvrdý a sem tam jdu na dorazy. Vnitřek je origo. Libilo by se mi to přečalounit ale nechci do toho zbytečně vrážet. Lišty zahlazovat asi nebudu nechci porušit pozink. Jediný co by to chtělo je větší brzdy do předu asi z 2.0. Citovat
Peugeot_22 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 škoda prodavat čakome je to fakt super kára:super:potlesk Citovat
čakom Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 koukni na datum kdy to tema bylo založeny. je to už starý Citovat
Peugeot_22 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: čakom koukni na datum kdy to tema bylo založeny. je to už starý oki pardon videl sem to poprve Citovat
Peugeot_22 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 je to fakt hodne stary nekoukal sem po datumu videl sem jen ze si na to daval odkaz:D Citovat
Rejty Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 hodne stare tema:_D [upravil dne 7/1/10 Rejty] Citovat
čakom Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 jj je toto jsem tam psal :kola už tam vetší nedostanu musel bych dat nižší profil. S tím by se pak nedalo jezdit. Už ted je to tvrdý a sem tam jdu na dorazy. Vnitřek je origo. Libilo by se mi to přečalounit ale nechci do toho zbytečně vrážet. tžed tam jsou už 17\" misto 16\" a interier v kůži jak se ty časy mění Citovat
Dopiťák Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Ty jo cakome kdybych s tim mim byl tak daleko jako ty asi bych uz premejslel jen o 3.0V6 s nejakym turbickem brzdice brembo a jen si spokojene jezdit mas to fakt krasne decentne upraveny Mno jeste me napadlo mozna bych sundal bocni listy Citovat
čakom Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 diky;) tenkrat to tak daleko nebyl. o V6 už jsem taky parkrat přemýšlel:D ale zatim tam nechat to co tam je. boční lišty zustanou. viděl jsem par 406 se zavařenyma lištama a moc se mi to nelibí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.