maxm6 Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 zdar, nevěděl by někdo jak se dostat do výdechu topení na straně řidiče, je to stále zavřené i když otočím kolečkem na otevřeno, tak mi nefouká vzduch:( Citovat
Nema307sw Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 K tejto teme by som aj ja poprosil nejaku radu, lebo za stredovymi vyduchmi mi padol taky spongiovy filter a blokujemi mi ich,ked ich potrebujem privriet. Citovat
Bejcek Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Nazdárek , podívej se do výdechu baterkou ať tam dobře vidíš a toč kolečkem.Měl bys vidět jestli se to zavírá nebo otvírá.Jestli to nefunguje tak je většinou vypadlý takový zobáček který bys měl taky vidět.Měl jsem takový problém taky a tím sem to vyřešil.Teď už si nevzpomenu, jak jsem zobaček dal zpět asi zespodu. Citovat
zipan Odesláno 10. říjen 2014 Odesláno 10. říjen 2014 nechci zakládat nové téma ale, mohl by mi někdo poradit jak vyndám výdechy topení co na to budu potřebovat předem děkuji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.