Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dostat do svetla patici blikru je opravdu pro male ruce.....2 zarovky mi odesly chvili po sviceni, je lepsi koupit nejake kvalitnejsi.........to mas, jako kdyz koupis treba halogen...je tam jen takova \"zkusebni\" zarovka.

Odesláno

no to mě zajímalo ... jestli to angel eyes svítí pořád nebo bych se musel tahat s novejma kablama do palubovky kvůli vypínači, to samé s těma Led diodama. Peugota zatím nemám tak nevím jak je to tam řešené, ale v nejbližší době snad bude.

Díky moc za pomoc :)

Odesláno

zalezi, jak to zapojis....ve svetle mas dalkovy, tlumeny a parkovacky.....napojit krouky a ledky si muzes, kam chces....ale aby ti to svitilo samotny pres vypinac, bys musel natahnout kabely...

Odesláno

a je u 306 nějakej volnej spínač na palubovce? na starým Unu ve kterým sem občas jezdil bylo volnejch spínačů víc než dost :myslim a nebo by se musela vykuchat díra a dát tam nějakej spínač. dal by se sice dobře schovat ale stejně.

Jak je to s technickou? četl jsem tu o tom že bez těch motůrků neprojde nebo je přehazujou... jsou s tím problémy?

Odesláno

technickou neresim, mam znameho.....ale jinak ani nevim....nezjistoval jsem to....ziju v domeni, ze staci mechanicky naklapeni....nebo jestli to neni tak, ze pokud to mas na aute, tak to musi byt funkcni................ja osobne bych vypinac umistil na panel k rucni brzde...daval jsem tam kamosovi vypinac pro subwofer (na Bravicko)........................ale je tu jeste jina vec.....jak dostat kabliky od motoru do kabiny....ja kdyz jsem chtel do auta subwofer, tak jsem se na to radsi vyprdnul, pze co vedou kabely k motoru, tak je to asi nejaky zasilikonovany, rejpat do toho fakt neslo a vrtat diru do kastle....to fakt ne-e.....

Odesláno

yop asi to je zbytečnost ... takže se jen zapojí na nějakej volnej kabl ve kterým je elektrika a pohoda jo? Tak to je v cajku.

No mechanické štelování má otčím na Sceniku a pohoda. Sestra má elektrické a oba technickou udělali... ale fakt je možné že když to na autě je musí to být funkční ... i když to bys nesměl jezdit s autem co má vystřelené airbagy a tak dál že jo. :bojim

Odesláno

z konektoru svetel by jsi mel mit vyvedeny 2 draty na ktere pripojis draty z krouzku nebo ledek....nebo oboji....cerne na cerne....bile na bile.....nic sloziteho...

• O 3 týdny později...
Odesláno

to PnR: kde se daj nejlevnejc koupit ty blck eye co mas ty? prodava nekdo tady na foru? mas i zadni lampy? nebo budou? moc se mi libi :super

Odesláno

najlacnejsie neviem.. na fore to ponukal niekto.. (tazi alebo tak :myslim )

a niekto tu postol link na tie svetla z jedneho nemeckeho eshopu odkial som to objednaval..

http://www.carpartsonline.de/carparts_shop/Teile-fuer-Peugeot/Peugeot-306/Tuningteile-fuer-Peugeot-306:::292_296_305.html

lenze realna cena bola mozno nieco cez 8000sk lebo bankove prevody a nejake somariny.. ale musi sa nechat ze vo stvrtok mi potvrdili objednavku a v pondelok doobedu uz ups zvonilo

Odesláno

hmm koukam pri soucasnym kurzu to vychazi uz pod 4tis ty svetylka :aut a unas sem je nejlevnej nasel za 4700,- ale to bude asi podobny, posta a jak rikas serepeticky kolem, ale vypadaj mooc pekne na tom tvojom :D aj video cool :super

a co zadky mas taky jiny?

Odesláno

a skoro to vypada jao by si neco delal i s haupnou (eh jestli se to tak pise:roll) se mi to zda nejak vic zamraceny

a ted koukam ty mas nejak fest protekcni znacku, co?

Odesláno

:) photoshop

nie nie.. nic som nerobil.. odsrubujes 3 srubky co drzia svetlo, vymenis, zasrubujes, konec..

ako som inde pisal... zvladnem skontrolovat olej/positky, takze som sa troska bal tej montaze ale je to jednoduche, mas to tak za 20 minut aj s umyvanim ruk :P

• O 4 týdny později...
Odesláno

inak tak mi vrta v hlave.. uz niekoho z vas stopli fizly a riesili svetla? ako ich mozem ucinne zrusit? staci ze je na nich napisane E1(co konkretne to znamena?)?

hlavne by ma zaujimal nazor nejakeho policajta ci sa za to teoreticky da dat pokuta.

Dakujem :)

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Mám dotaz mám na svým pegi nečirý světla (resp. r.v. 97), jakej bude problém tam dát čirý s novějších tipů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...