Bloodeye Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 No kupil som si filter green twister a potreboval by som poradit: 1,Ruru k filtru(zelena)som zatial nechal seriovu,je lepsie tam dat napr.hlinikovu,alebo nie je v tom rozdiel? 2,Po vybrati origo air boxu som nasiel dieru(cervena),ktora pravdepodobne privadza studeny vzduch zo spodku auta,mozem napojit chladiace potrubie do tejto diery?Alebo lepsie niekam k narazniku?Vela miesta mi tam uz nezostalo(mam dvojliter) Dik za rady Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 takhle to je lepsi, trubka je z podbehu, z narazniku by ti tam litalo vic bordelu, spis tu diru dej bliz k filtru. Co se tyka origo hadice, kdyz das chrom nebo hlinik, priprav se na tetsi vibrace filtru, tedy je potreba to lepe uchytit. Protoze takhle na volno by se ti to za chvili uklepalo Citovat
Bloodeye Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 Ok,diiiiik No takto to montuju tuningove firmy... Myslim,ze to je to iste ako to mam ja a ta rura tam ide do toho sania z podbehu...teda dufam. No k narazniku to je pravda,ze by som tam mal asi dost komarov a svabov:D Staci ked idem chvilu po dialnici a mam potom na narazniku kompletnu zbierku hmyzu:bojim Aj ked dalo by sa to riesit tahokovom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.