Ondra_S16 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 tam snad musi mit i hodiny s ruznymi casovymi pasmy:D:D Citovat
Spiral Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: Ondra_S16 tam snad musi mit i hodiny s ruznymi casovymi pasmy:D:D s vodotryskem.... Citovat
s1600 Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 ja chci nechal interier v serii..libi se mi tak,jak je...i kdyz zadni sedacky pujdou,muzu je vzdycky vratit...predni mi vyhovujou,neni co resit... Citovat
Black Joe Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Já si koupil sedačky ze sport verze od Mergloše a naprostá spokojenost. Ty sportovní tuningové neoriginál už se mi tolik nelíbí. Koukám že Ondřík106s se tu už nějakou dobu neukázal , doufám že se mu něco nestalo. Citovat
Spiral Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 uklidil auticko na zimu do garaze a tak u nej sedi aby se mu neco nestalo asi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.