Sobol Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 a kdypak Ti bylo řečeno že k Tobě dorazí? Citovat
buga Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: Sobol a kdypak Ti bylo řečeno že k Tobě dorazí? no uz to je zaplaceni, jenom to musi prejit vystupni kontrolou a pocita sa bud ve ctvrtek nebo paatek... :potlesk:mrk uz se neviiiim dockat Citovat
buga Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 udajne 22 kusov je na slovensku, minule som pocul... aa zevraj prvych 100kusov, podla cislovania je zberatelskych.. sice neviem ako ale zevraj aa mam aj taku zaujimavu vetu ze je tu aj kus kupovany na slovensku a ma vyhrievane sedadla toz nechapem jak, pretoze slovenske verzie nemali mat, ci podla cennika a vybavy nemaju... tak neviem ako sa tie autaa sem dovazali... a predne hmlovky nema biele ciiiire ale zatmavnenee ako aj klasicke svetla le mans... a zevraj boli tu aj nejake HDi kusky no sranda.... :myslim [upravil dne 27.8.2009 buga] Citovat
Guest mischko11 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Uz je tiez domkaa moje malinke Leviča Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.