raydowe Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 tak kto bude prvy? vyrobi sa len 2000 kusov :-).. hmm bral by som hned http://www.autoweb.cz/autonovinky-nova-auta/peugeot-207-le-mans-series-special-edition/15143 Citovat
jozefsv Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 nic moc.zmena len na karoserii je v podstate k nicomu.na vyber smiesne motory,hm to by som si nekupil. Citovat
raydowe Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 jozef tebe sa neni comu divit.) s troj litrovou V6-kou by som aj ja pisal ze su to smiesne motory.) tu bude hrat rola skor obmedzeny pocet kusov. Citovat
mr.SM Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: raydowe tak kto bude prvy? vyrobi sa len 2000 kusov :-).. hmm bral by som hned http://www.autoweb.cz/autonovinky-nova-auta/peugeot-207-le-mans-series-special-edition/15143 jo tak to bych si nechal libit... Citovat
buga Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 mne taktiez, celkom srandovne maleee autiiicko Citovat
Yantschi Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Vcera som v nom jazdil, je to zive, ale vadi mi tam elektronika a aj tuhost volantu a riadenia pri vyssich rychlostiach. Akceleracia vyborna, ale jazdil som aj v zivsich autach. Na 150 koni to je ale dobre spravene. Pohodlne, vyborne tvarovane sedacky, fajny maly volant, dobry vyhlad, az moc tichy chod motora, dobre a presne radenie. JE to taky hybrid medzi normalnym autom a RS-kou. Moze byt. Citovat
raydowe Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Buga gratulem a priznam sa, aj trochu zavidim hehe som rad ze bude o dalsieho uzivatela 207ky viac. a este nie hocijakeho.) na SR ich ma byt myslim len 42.. pochval sa potom ake mas ID na volante. Som sice Zilincan ale v Bratislave pracujem.. budem sa po nom obzerat.. A davaj nanho bacha, v Blave auta miznu jak huby v sezone (((( P.S tesim sa na photo. [upravil dne 30.1.2009 raydowe] Citovat
antal Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 No tak dufam že nas nenechaš dlho čakat,kedy by ti malo dojst?Inak tie sedačky z RC ti budem zavidiet;) Citovat
buga Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 cislo uz viem, je to takaa nahoda.... potom popisem.. mozno sa aj dozviem ze som to nemal kupit, akurat ten konkretny kus.... no nic, do tyzdna to mam urcite Citovat
robozv Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 U nas vo Zvolene ho maju na predajni je kraaasna biela sedel som v nej vyzera to super najmä predne sedacky a \"buga\" myslim ze v Kalnej maju na predaj 207 GT tiez je to pecka. TO Buga cez leto ak budes v Leviciach mozeme sa stretnut a das mi zviest??? ja pochadzam tiez z Levic a chodievam tam k rodicom alebo ti mozem na oplatku v Leviciach vybavit lacnejsie folie na auto [upravil dne 30.1.2009 robozv] Citovat
buga Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: robozv U nas vo Zvolene ho maju na predajni je kraaasna biela sedel som v nej vyzera to super najmä predne sedacky a \"buga\" myslim ze v Kalnej maju na predaj 207 GT tiez je to pecka. TO Buga cez leto ak budes v Leviciach mozeme sa stretnut a das mi zviest??? ja pochadzam tiez z Levic a chodievam tam k rodicom alebo ti mozem na oplatku v Leviciach vybavit lacnejsie folie na auto [upravil dne 30.1.2009 robozv] v Kalnej nad Hronom predavaju GT ? kde v bazari ? peugeot je v LV... no toto bude cierne... no noo...co vam poviem za 400.000 sa oplati kupit a ma najazdenych 10.000km, predvadzacie inak ono ma folie uz od vyroby vzadu, maximalne by som dal mozno najsvetlejsie dopredu ako som nedavno dal na 206 :) [upravil dne 30.1.2009 buga] Citovat
robozv Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: buga Původně zaslal: robozv U nas vo Zvolene ho maju na predajni je kraaasna biela sedel som v nej vyzera to super najmä predne sedacky a \"buga\" myslim ze v Kalnej maju na predaj 207 GT tiez je to pecka. TO Buga cez leto ak budes v Leviciach mozeme sa stretnut a das mi zviest??? ja pochadzam tiez z Levic a chodievam tam k rodicom alebo ti mozem na oplatku v Leviciach vybavit lacnejsie folie na auto [upravil dne 30.1.2009 robozv] v Kalnej nad Hronom predavaju GT ? kde v bazari ? peugeot je v LV... no toto bude cierne... no noo...co vam poviem za 400.000 sa oplati kupit a ma najazdenych 10.000km, predvadzacie inak ono ma folie uz od vyroby vzadu, maximalne by som dal mozno najsvetlejsie dopredu ako som nedavno dal na 206 :) [upravil dne 30.1.2009 buga] drzim palce nech si spokojny Citovat
buga Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: robozv Původně zaslal: buga Původně zaslal: robozv U nas vo Zvolene ho maju na predajni je kraaasna biela sedel som v nej vyzera to super najmä predne sedacky a \"buga\" myslim ze v Kalnej maju na predaj 207 GT tiez je to pecka. TO Buga cez leto ak budes v Leviciach mozeme sa stretnut a das mi zviest??? ja pochadzam tiez z Levic a chodievam tam k rodicom alebo ti mozem na oplatku v Leviciach vybavit lacnejsie folie na auto [upravil dne 30.1.2009 robozv] v Kalnej nad Hronom predavaju GT ? kde v bazari ? peugeot je v LV... no toto bude cierne... no noo...co vam poviem za 400.000 sa oplati kupit a ma najazdenych 10.000km, predvadzacie inak ono ma folie uz od vyroby vzadu, maximalne by som dal mozno najsvetlejsie dopredu ako som nedavno dal na 206 :) [upravil dne 30.1.2009 buga] drzim palce nech si spokojny noo vsak som na to auto dal vsetko pozistovat hehe, aj podla VIN aj inak... aa aj tak berem k tomu potom predlzenie zaruky a snaad uz aj tu co som zohnal zopar znamych, okrem povodnych mojich... tak kebyze sa stane nieco, pomozu mi uvidime... Citovat
antal Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 No aspon si možeš byt isty že je už dobre zabehnutý.Hned ked ti pride tak sem hod foto Citovat
buga Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: antal No aspon si možeš byt isty že je už dobre zabehnutý.Hned ked ti pride tak sem hod foto noooo, hej snad je dobre zabehnuty vzhladom na to ze ma turbo.. a tak.. a vzhladom na to ze to bolo predvadzacie auto pocas peugeottour.sk )) a aj na testovanie napr na sme.sk foto je aj na sme.sk z neho takze tak..... ci skor ze snaad chudaka nevytacali nezmyselne aj ked sa to urcite niekomu podarilo... kazdopadne na to kupujem predlzenu zaruku, cize nic nenechat na nahodu... [upravil dne 30.1.2009 buga] Citovat
buga Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 no tak trochu som sa nudil a pospaajal manuaal k nemu zo serviceboxu snad mi povoli sem uploadnut 8MB mm, no tak nic je to na leteckej poste 30dniiii Peugeot_207_01.03.2008_31.10.2008_CZ.pdf [upravil dne 10.2.2009 buga] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.