myryn Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Mám dotaz na odborníky - přestal mi fungovat spínač nevypnutých světel u dveří řidiče /u spolujezdce je vše OK/. Chtěl jsem ho vytáhnout a změřit / po odšroubování jednoho šroubu, kterým je upevněn/ a při tom mi zůstal jeden drát od spínače uvnitř karoserie. Nevíte někdo jak se k němu jednoduše dostat aniž bych rozdělával jak se říká půlku auta ???? Citovat
EXI.60 Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 zkus si udělat z vazacího drátu háček a vyháčkuj ten konektor ven.chce to jen trpělivost.Taky se mi to stalo(to je to jejich blbý zahnutí kontaktaktů na spínači,pak se spínač vytahuje a konektor z něj spadne:bacha) [upravil dne 16.6.2008 EXI.60] Citovat
myryn Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 Díky za radu - konečně se mi podařilo ten zatracenej drát vytáhnout - ale nadával jsem u toho dost. :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.