Popcorn Player Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Congratulations, zvládls to celkem rychle , já bych s tím jezdil třeba i měsíc Citovat
Marlin Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 nechci rejpat, ale proc mit o prijde matny?.... Jo a Dane, zapomen na mapy :bacha baworaka tam mas do mesice... Citovat
Dundee Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Marlin nechci rejpat, ale proc mit o prijde matny?.... Jo a Dane, zapomen na mapy :bacha baworaka tam mas do mesice... Matný ti to přijde, protože jsem schválně šetřil na bezbarváči (u pracanta to neva):D:D Kecám, že schválně, ale je ho tam trochu míň- moje chyba:mad: Ale to se rozleští a bude to v poho;) Mapy nee? Sááákriš a já se těšil, že ti tam udělám mapu světa:D:D:D Bawora přivez kdy chceš, za tři týdny bych tu měl mít kolegovu Feldu na zamaskování koroze zadních lemů a vrat, tak to snad nebude trvat dlouho (počítám max. týden) Citovat
Marlin Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 no ja ted cekma nez mi prijdou nektere dily na repasy napravy a pak se do toho vrhnu, ale musim pockat az bdue mti sestra po svatbe, ted je to moc hekticke. Hele, DAne, je ti jasne ze to musi byt eno nuno, aby za rok nevylezly puchyrky, nikde nebyl ani naznak pomerance, zadna stekla barva, jednostny odsti, a nadherne leksle, jako zrcadlo Citovat
Dundee Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Marlin Hele, DAne, je ti jasne ze to musi byt eno nuno, aby za rok nevylezly puchyrky, nikde nebyl ani naznak pomerance, zadna stekla barva, jednostny odsti, a nadherne leksle, jako zrcadlo Jasnačka, tohle všechno bude;) Teda vlastně nebude:mrk Prostě Bawor bude jako po výjezdu z výrobní linky;) Citovat
Marlin Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 to bych byl rad.. jo a ta cena 10 000 jak jsem se dohodli, jo Citovat
Dundee Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Marlin to bych byl rad.. jo a ta cena 10 000 jak jsem se dohodli, jo Minimálně dvojnásobek, záleží dost na tom, kolik práce okolo budu muset dělat;) Navíc jsi navýšil požadavek o lakování zevnitř, což je spojený s větším množstvím barvy, plniče apod. A vůbec, přestaň tady Neonovi provozovat:xvul;):D:D Citovat
Dundee Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: buml Dundee, neni te u gumicek skoda? Taky si občas říkám, že jsem se minul povoláním:D:D:D P.S.: Doufám, že se mi teď pohrnou fušky podobnýho rázu;) Citovat
Marlin Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Marlin to bych byl rad.. jo a ta cena 10 000 jak jsem se dohodli, jo Minimálně dvojnásobek, záleží dost na tom, kolik práce okolo budu muset dělat;) Navíc jsi navýšil požadavek o lakování zevnitř, což je spojený s větším množstvím barvy, plniče apod. A vůbec, přestaň tady Neonovi provozovat:xvul;):D:D na lak mam pripravenou dvacku, tak se snaz... Citovat
Dundee Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Marlin na lak mam pripravenou dvacku, tak se snaz... Zbytek ti nechám na splátky:D:D:D A fakt už dost Citovat
buml Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: buml Dundee, neni te u gumicek skoda? Taky si občas říkám, že jsem se minul povoláním:D:D:D P.S.: Doufám, že se mi teď pohrnou fušky podobnýho rázu;) no vidis, tak bude na koupelnu;) Citovat
Neon Odesláno 24. červen 2008 Autor Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: buml no vidis, tak bude na koupelnu;) To bude beztak ... Dane doufám, že to tento týden stihnu (když už tu offtopicujeme, tak si i já jeden vložim) ... Citovat
Miss Scratch Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: Scratch čapnout za gule a namlatit baseballkou a nezapomen jeste pichnout pod zebro poradnym nozejckem a pak naknec strelit par brocku do zadku:-)))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.