Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Spiral

ale teda cekam cekam kdy bude poradnej wintercar pro me :)

na zimni jezdeni mam v planu totok: ma to sice vykon 14,5kw :) ale zabavy na tom bude vic nez dost :)

1436271007-access-tomahawk-300-limited.jpg

[upravil dne 4/1/09 Spiral]

trosku pecka...at to vyjde,pak to naloz na peginu a sup s tim na sraz,at si taky uzijem...:cool:

Odesláno

tohle je jen startovni meta :) je to necela 3stovka....

sem tam jezdim s kamosovou 700 raptorem a mam z toho docela respekt....

u nas,hlavne ted v zime,jezdi nejaky dva blazni po lese,co mame u baraku...predvadej s tim paradni kousky,maj to v ruce...ja bych se snad netrouf ani na tu 300,jel jsem jednou na CBR 125 a stacilo,radsi jsem v aute...

Odesláno

da se na to zvyknout za nejakej cas.... jen si proste clovek musi uvedomit ze nestaci jen sedet jak v aute ale musis se hejbat celej ... :roker

respekt rozhodne...

jinak ted se resi neco na saxoclubu ohledne ShortShiftu,tak to sleujte,zajemci,ja si objednaval SS od jednoho ze clenu a byl jsem spokojenej jak s ednanim tak s fci SS...

Odesláno

No já jsem ze srandy nahodil výrobu SS pře dvěma strojařema v hospodě a byla to skorohádka na dvě hodiny :-D takže sranda. Jinak o SS taky uvažuju ale až budou love a rovnou s repasí celého řazení ;)

Odesláno
Původně zaslal: Starejbar

No já jsem ze srandy nahodil výrobu SS pře dvěma strojařema v hospodě a byla to skorohádka na dvě hodiny :-D takže sranda. Jinak o SS taky uvažuju ale až budou love a rovnou s repasí celého řazení ;)

Strojaři. Moje krevní skupina:D My se dokážem i o blbým šroubu dohadovat hodinu a stejně se neshodnem:D:D

• O 7 měsíců později...
Odesláno

vzkazu mu ;) a ja nevim jak bude chtit on jeste premysli a ceka na penize :) prvne chtel 106 S16 :D ale rikal ze nemuzou byt dve 106-ky doma :D a ze by asi nesehnal tak dobre jako ja :) rikal ze jsem mel nehorazne stesti :) a to jsem mel :D

Odesláno

Kurnik vsichni kupujou nove auta :-D taky jsem mel ted dobrou nabidku na prodej Tecka a ze bych sel do Lancera , ale nakonec jsem si to rozmyslel a zustal verny svemu milasku :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...