s1600 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: Spiral ale teda cekam cekam kdy bude poradnej wintercar pro me na zimni jezdeni mam v planu totok: ma to sice vykon 14,5kw ale zabavy na tom bude vic nez dost [upravil dne 4/1/09 Spiral] trosku pecka...at to vyjde,pak to naloz na peginu a sup s tim na sraz,at si taky uzijem... Citovat
Spiral Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 tohle je jen startovni meta je to necela 3stovka.... sem tam jezdim s kamosovou 700 raptorem a mam z toho docela respekt.... Citovat
s1600 Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: Spiral tohle je jen startovni meta je to necela 3stovka.... sem tam jezdim s kamosovou 700 raptorem a mam z toho docela respekt.... u nas,hlavne ted v zime,jezdi nejaky dva blazni po lese,co mame u baraku...predvadej s tim paradni kousky,maj to v ruce...ja bych se snad netrouf ani na tu 300,jel jsem jednou na CBR 125 a stacilo,radsi jsem v aute... Citovat
Spiral Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 da se na to zvyknout za nejakej cas.... jen si proste clovek musi uvedomit ze nestaci jen sedet jak v aute ale musis se hejbat celej ... Citovat
s1600 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: Spiral da se na to zvyknout za nejakej cas.... jen si proste clovek musi uvedomit ze nestaci jen sedet jak v aute ale musis se hejbat celej ... respekt rozhodne... jinak ted se resi neco na saxoclubu ohledne ShortShiftu,tak to sleujte,zajemci,ja si objednaval SS od jednoho ze clenu a byl jsem spokojenej jak s ednanim tak s fci SS... Citovat
Starejbar Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 No já jsem ze srandy nahodil výrobu SS pře dvěma strojařema v hospodě a byla to skorohádka na dvě hodiny :-D takže sranda. Jinak o SS taky uvažuju ale až budou love a rovnou s repasí celého řazení Citovat
s1600 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 rozhodne si poridte SS...razeni jde sice vice ztuha,ale je to podstatne kratsi a tudiz pohodlnejsi..nebudete litovat... Citovat
jiri106xs Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: Starejbar No já jsem ze srandy nahodil výrobu SS pře dvěma strojařema v hospodě a byla to skorohádka na dvě hodiny :-D takže sranda. Jinak o SS taky uvažuju ale až budou love a rovnou s repasí celého řazení Strojaři. Moje krevní skupina:D My se dokážem i o blbým šroubu dohadovat hodinu a stejně se neshodnem:D:D Citovat
volvik Odesláno 1. září 2009 Odesláno 1. září 2009 Zdravim panove nevite nekdo jestli to bude pasovat ze saxa??? Citovat
volvik Odesláno 1. září 2009 Odesláno 1. září 2009 No tak to je parada bracha prodava auto tak mu to porvu pro pohodlnejsi razeni a jeste mu vemu lestenou krytku nadrze Citovat
s1600 Odesláno 1. září 2009 Odesláno 1. září 2009 prodava saxo?..co bude kupovat?..ty OZka jsou na tom pekny.. Citovat
volvik Odesláno 1. září 2009 Odesláno 1. září 2009 No jo chce si koupit bud peugeota 306 GTI-6 a nebo seat ibiza cupra Porad ho premlouvam at si to necha je to nadherne auto Citovat
s1600 Odesláno 1. září 2009 Odesláno 1. září 2009 Sel bych do Cupry,velkej vykonovej potencial..jinnak ma pekny auto,o tom zadna.. Citovat
volvik Odesláno 1. září 2009 Odesláno 1. září 2009 vzkazu mu a ja nevim jak bude chtit on jeste premysli a ceka na penize prvne chtel 106 S16 ale rikal ze nemuzou byt dve 106-ky doma a ze by asi nesehnal tak dobre jako ja rikal ze jsem mel nehorazne stesti a to jsem mel Citovat
s1600 Odesláno 1. září 2009 Odesláno 1. září 2009 Nevim,kolik jsi za ni daval,ale vim,ze to byla vyborna koupe,ex-Kubova S16ka je paradni.. Citovat
volvik Odesláno 1. září 2009 Odesláno 1. září 2009 presne tak na penezich nezalezi ale fakt jak mi kuba napsal tak jsem se jenom zeptal za kolik a hned jsem psal beru vsak kuba to muze jenom potvdit Citovat
jakub106GTI Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 přesně tak peníze až na prvním místě ale sehnat něco hezkýho je neskutečně těžký...... Citovat
volvik Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 no prave to je celkem dost tezke ale preju ti hodne stesti at koupis neco paradniho Citovat
BiFF Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 Kurnik vsichni kupujou nove auta :-D taky jsem mel ted dobrou nabidku na prodej Tecka a ze bych sel do Lancera , ale nakonec jsem si to rozmyslel a zustal verny svemu milasku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.