Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neřekl bych, předtim ta moje 1.4 měla asi stejně daleko na každou rychlost :-) jinak je to asi dobrá věc, ale ještě jsem to nikdy prakticky \"neohmatal\", tak nevim :-)

Odesláno

ja to mam,respktive to mam na sedacce spolujezdce,pred par dny mi to prislo...zatim se mi to nepodarilo pripojit,ale co jsem slysel nazory ze saxoclubu.com,je to dobra vecicka,zkracuje to drahy razeni,jak uz bylo receno,priblize o 50%.Kdyby mel nekdo zajem,muzu dat kontakt na coveka,kterej to ma moznost sehnat.

Odesláno

Ja som to odomácky riešil (nedobrovoľne), ale skôr opačne. Keďže som auto kúpil z bazáru a ten maník čo mal auto predomnou, mal z toho zrobený športiak, znížený podvozok, iné tlmiče a pérovanie... a mal aj menšiu (kratšiu) páku radenia. Ale problém bol v tom, že bola veľmi krátka, až som na ňu skoro nedosiahol, akoby z nej niekto odrezal s flexou a navyše navrchu nebol závit, takže sa nedalo našrubovať iný nový vrch (hlavica). Tak som to musel riešiť trošku drasticky, vzal som nejakú tyčku, odmeral potrebnú dĺžku, odrezal, narezal závit a navaril na páku. Na to som dal ten pogumovaný kryt a hotovo.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...